Om oss    Kontakt oss    Nettkart
Om oss Kontakt oss Nettkart
20. - 23. oktober
Informasjon og skjema til Landsmøte 2014
Her finner du viktig informasjon og diverse skjemaer til bruk under Industri Energi sitt landsmøte 20. - 23. oktober i Oslo. Siden vil bli oppdatert kontinuerlig.
Tariff 2014:
Passerte 60 000 medlemmer på vaskeristreiken
LO-forbundet Industri Energi har den siste tiden mottatt titalls innmeldinger fra vaskeriansatte, både i forkant og i etterkant av streiken som ble igangsatt sist fredag morgen.
 1 
 -På bakgrunn av det dårlige politiske klimaet mellom Norge og Kina valgte Industri Energi å sende ned en delegasjon til Kina i september for å opprettholde vårt gode og lange samarbeidsforhold med kinesisk fagbevegelse, sier områdeleder Ole-Kristian Paulsen. Delegasjonen bestod av åtte personer, med nestleder Terje Valskår som delegasjonsleder.

Allerede i 1984 startet de ansatte på Hydro Karmøy sitt Afrikaengasjement via Kirkens nødhjelp. Neste år feirer Afrikakomiteen med representanter fra alle de 7 fagforeningene på fabrikken 30 års jubileum. –Støtten fra Industri Energi har spilt en avgjørende faktor for våre Afrikaprosjekter, sier Trygve Eriksen fra ALT Karmøy.
Studentkonferansen
Industri Energi Student krever at regjeringen bygger 3000 nye studentboliger i året, mer penger til helsetjenester og tar sterk avstand fra forslaget om økt adgang til midlertidige ansettelser.
Studentkonferansen
Ferske studentmedlemmer Sindre Lilledahl og Erlend Rødal er imponert over Industri Energi. – Det jeg har lært på Studentkonferansen har vært veldig interessant. Jeg tror jeg blir værende her, sier Lilledahl.
Torsdag og fredag holdt Industri Energi SKALA høstkonferanse for tillitsvalgte innen administrative, ledende og tekniske stillinger på Clarion Hotel Royal Christiania.  – Vi har hatt høyere utdanning, studentrekruttering og valg av nytt utvalg på agendaen, sier områdeleder Hilde Hermansen.
- Engasjer dere, utfordre oss og kom gjerne med kritikk når det er på sin plass, sa forbundsleder Leif Sande til studentene på Studentkonferansen i Stavanger.
Nongyao Chaiyaphin som jobber ved Nortekstil i Stavanger fikk torsdag blomster og diplom som Industri Energis medlem nummer 60.000. – Dette er en stor overraskelse, sier hun.
Forbundsleder Leif Sande i Industri Energi som organiserer de Yara-ansatte krever at staten i en fusjon opprettholder dagens eierandel på 36 prosent og at hovedkontoret fortsatt skal ligge i Norge. 
-Verneombud og tillitsvalgte utsettes for hersketeknikker, da er det viktig å være klar over dette, sa psykologspesialist Gunnar Schaefer fra Bjørnson-psykologene på HMS-konferansen på Sola onsdag.
Uttalelse om Arbeidsmiljøloven fra Samarbeidskomiteene Kjemiske Bransjer og Møbel-Lærdal
Samarbeidskomiteene Kjemiske Bransjer og Møbel-Lærdal har under en felles samling på Scandic Oslo Airport tirsdag laget en uttalelse hvor de protesterer mot de foreslåtte svekkelse i Arbeidsmiljøloven. 
 
 
 
feed image
Arkiv
 • Vi står ikke med lua i hå...
  Samarbeidskomiteene Kjemiske Bransjer og Møbel-Lærdal har under en felles samlin...
 • Fullsatt HMS-konferanse
  HMS-konferansen har blitt svært populær. - Allerede før sommeren var konferansen...
 • Holder kontakt med russis...
  -Til tross for at det er en vanskelig tid i forholdet mellom Russland og omverde...
 • Felles kamp for Arbeidsmi...
  I dag samlet 150 tillitsvalgte seg til to spennende og viktige dager på samarbei...
 • 38 ulovlige innleide fikk...
  Iherdig fagforeningsarbeid sikret 38 utenlandske vikarer norske arbeidskontrakte...
 • Glencore Nikkelverk AS va...
  Onsdag fikk Glencore Nikkelverk tildelt IA-prisen for vest-Agder, under Inkluder...
 • Ny utgave av Oljearbeider...
  I dette nummeret: › Frykter kostnadskutt svekker sikkerhet› Riggjobb...
 • Meld deg på ungdomskonfer...
  Nå kan du melde deg på årets ungdomskonferanse som finner sted på Clarion Hotel ...
 • Ketil Karlsen hedret med ...
  Ketil Karlsen, tidligere HMS-sjef nå leder av Industri Energi sitt Europa-kontor...
 • Meld deg på LOs olje- og ...
  15. – 16. oktober arrangerer LO sin årlige olje- og gasskonferanse, denne ...
Ansvarlig redaktør: Leif Sande - leif.sande@industrienergi.no

Redaktør: Christine Meling Christensen - cmc@industrienergi.no

Resepsjon Tlf. 02390, Epost post@industrienergi.no

Kabura/Publisher  E3  | levert av iT Løsninger no as