Om oss    Kontakt oss    Nettkart
Om oss Kontakt oss Nettkart
Facebook
Industri Energi på Facebook
Vi er 60 000 medlemmer og skal bli flere. Følg oss ved å like vår side på Facebook, og del gjerne våre innlegg!
Tariff 2014:
Følg forhandlingene
Under følger en oversikt over datoer og resultater for hver enkelt tarifforhandling. Oversikten oppdateres fortløpende.
 1 
Pensjonskampen 2014:
Det kan virke som det er brann i rosenes leir når det gjelder tariffrevisjonen 2014 og spørsmålet om pensjon. LO forbundene virker å være delt i spørsmålet om pensjon skal bringes sterkt inn i årets forhandlinger. Er nå denne uenigheten stå stor som mediene ønsker å framstille den? Og hva slags pensjonsordning er det LO brenner for?
Kronikk:
Sterke krefter ønsker en snarlig demontering av en avgjørende rettighet – retten til fast arbeid. Vi får barn. Vi må ha husly – vi ønsker en forutsigbar arbeidshverdag. Kampen står mellom vår trygge arbeidsdag, og bedriftenes krav om skalting og valting av folk, skriver Ommund Stokka, forbundssekretær i Industri Energi.
Riggutvalget
«Utfordringene med flere rigger på norsk sokkel er ikke knyttet til kostnader, men personellrekruttering, språk og sikkerhetskultur. Dette må det tas tak i, fordi det kan gå på sikkerheten løs», skriver forbundsleder Leif Sande i dagens Stavanger Aftenblad.
Leder Fagbladet Industri Energi:
Mange har teke til ordet for eit krav om at arbeidslivet skal ut av EØS avtalen. Det som vert vist til er lovnader då vi inngjekk avtalen om at vi sjølv skulle kunna etablere betre vilkår på arbeidslivsområdet enn EU sine minimumsstandardar og at streikeretten ikkje skulle rørast.
Leder - Fagbladet Industri Energi:
Vi har fått ny olje- og energiminister. Riktig nok har han allerede hatt jobben noen måneder, men det er uansett kjekt å kunne hilse velkommen en minister som vil noe med de områdene han er satt til å forvalte.
Det handler om å bli hørt
- Jeg har skrevet ledere om det før, men det kan ikke sies for ofte: organisering er viktig, ja faktisk det viktigste vi holder på med, skriver forbundsleder Leif Sande i siste nr av fagbladet Industri Energi.
Leder, Fagbladet Industri Energi
-Ulykken med ”Deepwater Horizon” er en katastrofe. Det omkom 11 mennesker. En tragedie som viser at arbeidet med sikkerhet aldri kan bli tatt alvorlig nok. I tillegg ser vi at det fortsatt strømmer ut olje fra brønnen, skriver Leif Sande i Fagbladet Industri Energi.
Leder
Leder
 
 
feed image
Ansvarlig redaktør: Leif Sande - leif.sande@industrienergi.no

Redaktør: Christine Meling Christensen - cmc@industrienergi.no

Resepsjon Tlf. 02390, Epost post@industrienergi.no

Kabura/Publisher  E3  | levert av iT Løsninger no as