Derfor har vi et eget medlemskap for ledere

29. februar 2016

Industri Energi har i nesten 40 år organisert vertikalt innen olje og gass i Norge, og vår erfaring sier at dette har fungert, og at det fungerer meget bra. Områdeansvarlig Asle Reime går her gjennom fordelene med å være medlem i Industri Energi Sjef.

MEDLEMSKAP I INDUSTRI ENERGI

Få innleggene mine rett i innboksen

Er du leder med personalansvar eller budsjettansvar? Salgssjef, personalsjef, plattformsjef, kontorsjef, sikkerhetssjef, forpleiningssjef, boresjef eller lignende? Industri Energi har et skreddersydd tilbud til deg!

Vi vet at det kan gi en god følelse å være leder. Vi vet at du som sjef, har tatt på deg et ansvar der du må ta beslutninger på egen hånd. Det kan være utfordrende, men det er jo heller ikke tilfeldig at det er nettopp du som har fått denne jobben!

Industri Energi tilbyr råd og støtte og taushetsplikt

Vi vet også at det blåser på toppene. Vi vet at det perioder er tøft å ha personalansvar, og vi vet at det kan være vanskelig å gjennomføre medarbeidersamtaler på en god måte. Vi vet også at Arbeidsmiljøloven har utfordringer for begge parter i forhandlinger, og at du som sjef, noen ganger må ta upopulære avgjørelser eller gjennomføre upopulære tiltak.

Vi er her når du ønsker å ta en telefon til folk utenfor bedriften som har taushetsplikt og kunnskap om din situasjon og regelverket som gjelder. Enten om det er for å be om et råd eller for å få en bekreftelse på at din beslutning er den riktige, er vi her.

Du kan nå oss på vår sjefslinje (+47) 41 52 51 49 eller ved å sende en epost.

Unaturlig å melde meg inn i samme fagforening som dem jeg er leder for, tenker kanskje du.

Industri Energi har lansert slagordet «En bedrift, én fagforening». Med det mener vi at det i en bedrift er plass til alle ansatte i samme fagforening– uansett hva slags rolle de har i bedriften.

Industri Energi har i nesten 40 år organisert vertikalt innen olje- og gassbransjen i Norge, og vår erfaring sier at dette har fungert, og at det fungerer meget bra. Innen våre bransjer er konfliktnivået svært lavt mellom ansatte og ledelse, og jeg mener vår vertikale organisering har hjulpet på!

Industri Energi lanserte sjefskonsept i september 2015, og vi synliggjør i disse dager vår vertikale organisasjonsform.

Mest sannsynlig vil du på nytt spørre deg selv, What`s in it for me?

Her er noe av det vi tilbyr våre sjefsmedlemmer:

  • Gode kurs innen individuell lønnsforhandlinger
  • Coaching-seminar for personlig utvikling av deg som leder
  • Individuell hjelp til å sette opp arbeidsavtaler, gjennomføring av medarbeidersamtaler, rådgiving innen det spillerommet som er i forhandlinger mellom tillitsvalgte og ledelse og lignende
  • En egen sjeflinje du kan ringe og en epostadresse du kan kontakte for råd og støtte
  • Månedlige nyhetsbrev med informasjon og råd tilpasset din rolle som sjef

I tillegg kommer alle de andre gode tilbudene som vi tilbyr alle våre medlemmer. Blant disse er advokatforsikring i privatrettslige saker for deg og din familie, 25 prosent refusjon på studieavgiften på BI, stipendordninger, Norges beste innboforsikring, gode konferanser og ikke minst et helt unikt nettverk av gode kollegaer, rådgivere og eksperter inne relevante områder.

En modell med mulighet for påvirkning og gode løsninger

Du har også en meget god mulighet til å være med å påvirke samfunnet. Vårt formål er å gjøre den unike norske modellen sterkere. Norge har en lang historie med gode forhandlingsløsninger mellom myndigheter, arbeidsgivere og fagforeninger. Dette forhandlingsrommet har gitt oss gode løsninger både innen lovverk og avtaler.

For Alle er Industri Energis nytte- og meningsblogg. Ytringene er personlige, og reflekterer ikke nødvendigvis Industri Energi sitt standpunkt på de ulike områdene.

Se hva Industri Energi kan tilby deg

AsleReime

Asle Reime er områdeleder for forhandlingsavdelingen og har tidligere ledet organisasjonsavdelingen.
Flere artikler avAsle