Fagkurs – Forhandlinger av lokale avtaler

22.–23. september 2020 Stavanger

Søknadsfrist er 10.September 2020

Krav : Må ha tatt Basis/ eller Tillitsvalgt i arbeid

Spennende kurs om lokale forhandlinger og forhandlings teknikker.Vi arrangerer to dagers kurs der du lærer mer om forhandlinger og forhandlings teknikker. Kurset setter fokus på lokale forhandlinger og på lønnsforhandlinger i bedrift. Det vil også bli jobbet med protokoll skriving. I løpet av disse to dagene blir det mye jobbing i grupper og løsning av forskjellige caser som er relevant i forhold til din rolle som tillitsvalgt.

Sten Ove Jensen mfl. vil undervise i forhandling og forhandlingsteknikk. De har mange års erfaring og er drevne forelesere.

Det blir teori og praktiske oppgaver å trene seg på.

Hvem passer kurset for?

For deg som er tillitsvalgt og som sitter i forhandlingsutvalg. Man bør ha litt erfaring som tillitsvalgt for å delta,  og en må ha tatt basiskurset. En forventer også at en har tatt KOMPIS.

Nytt bygg kongsgata
Industri Energi sine kontorer i Kongsgata.

Tid og sted

Kurset går over to dager i Industri Energi Kompetanse sine lokaler i Stavanger sentrum. Adressen er Kongsgata 54. Deltakere som trenger overnatting bor på Clarion hotell Stavanger. Det tar 8-10  minutt å gå til hotellet fra kurslokalet.

Kurset starter klokken 10.00 og varer til ca kl. 17.30 første dag. På dag 2 varer kurset frem til kl. 15.30

cl_stavanger_outdoor
Clarion hotell Stavanger

Meld deg på kurset ved å fylle ut påmeldingsskjema her.

Kurset er gratis. Vi dekker billigste reise og eventuelt overnatting. Du får også dekket tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser dersom du blir trukket i lønn av arbeidsgiver.

Påmeldingsfrist til kurset  er 10.September 2020

Etter påmelding vil du få en mail som viser at vi har mottatt din søknad. Denne mailen sendes også til den forening/ klubb slik at de har en oversikt over sine tillitsvalgte som går på kurs, for å bli bedre tillitsvalgte 🙂

Kursveiledere

Kursholderne er erfarne tillitsvalgte og ansatte i Industri Energi som har jobbet med tillitsvalgt arbeid over flere år. De har flere års erfaring og er en viktig støtte for deg som er ny som tillitsvalgt.

Undervisningsform

På kurset vil du måtte delta aktivt og du vil bli litt utfordret av kurslederne.Undervisningen vil bestå av klasserom undervisning, gruppearbeid med oppgaver som skal løses mm.

Lurer du på noe?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Leif Gunnar kan svare på spørsmål om kurset. Cathrine hjelper deg med reise, og Yordanos kan gi deg svar om du lurer på noe vedr reiseregningen.

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem

Kurs- og kompetansekoordinator – seksjon kurs og kompetanse

lgr@industrienergi.no

+4795148703

Cathrine Imsland
Cathrine Imsland

Reisebestiller – seksjon kurs og kompetanse

cathrine.imsland@industrienergi.no

+4747260555

Yordanos Ghezai
Yordanos Ghezai

Kurs- og konferansesekretær – seksjon kurs og kompetanse

Yordanos.Ghezai@industrienergi.no

+4748045091