Introduksjonskurs for unge medlemmer

18.–20. november 2019

Introduksjonskurs for unge medlemmer som er inntil 35 år.

Nysgjerrig på fagbevegelsen? Vet du hva AML betyr? Hva ligger i en tariffavtale? Er du ung og ønsker å lære mer om Industri Energi og fagforeningsarbeid må du melde deg på vårt introduksjons kurs i Stavanger. Kurset gir deg det grunnleggende du trenger for å være aktiv i fagforeningen din.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer både for nye medlemmer i forbundet som kan tenke seg å lære mer om forbundet, eller for de som har vært medlem en stund og trenger litt oppfriskning. Kurset er også en ypperlig mulighet til å få inspirasjon til å bli tillitsvalgt.

Påmelding til introduksjonskurs for unge

Hva lærer du på introduksjonskurset?

På programmet har vi blant annet fagforening for dummies, ung og tillitsvalgt, forhandlinger og kollektive avtaler, pensjon og mye mer. Hvis du er ute etter et kurs som går igjennom det mest grunnleggende du trenger å vite er dette kurset for deg!

Med maks 20 deltakere og bare unge medlemmer blir du raskt kjent med de andre deltakerne, og det blir lav terskel for å stille spørsmål.

Tid og sted

Kurset går over 3 dager på Industri Energi sine lokaler i Stavanger, Kongsgata 54. Oppstart vil være kl. 12.00 mandag 18. november og avsluttes kl. 15.00 onsdag 20. november.

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem

Kurs- og kompetansekoordinator – seksjon kurs og kompetanse

lgr@industrienergi.no

+4795148703