SKALA-kurs på Sola Strand hotell – Modul 1

21.–23. august 2019 Sola strandhotell

Søknadsfrist er 1 August 2019.

Dette kurset er for tillitsvalgte som representerer medlemmer innen administrative, ledende og tekniske stillinger. Mange klubber jobber nå etter konseptet «En bedrift – en fagforening» og satser på vertikal organisering. Industri Energi SKALA følger opp klubber som ønsker å jobbe etter dette konseptet, og på kurset vil du lære om det.

Dette kurset er for de som ønsker å lære om individuelle lønnsavtaler og forhandlinger i forhold til medlemmer innen SKALA-kategorier. Kurset er modul 1 av 3 i vårt kursprogram.

Sola Strand Hotell
Sola Strand hotell

Hvem passer kurset for ?

Kurset passer for tillitsvalgte som skal representere medlemmer innen administrative, ledende og tekniske stillinger. Dette er også en ypperlig anledning for deg som ønsker å lære mer om vertikal organisering. Vi legger vekt å skape en god ramme, hvor det gis gode muligheter for nettverksbygning. I vårt arbeid er det viktig med erfaringsutveksling. Sammen kan vi gjøre hverandre gode.

L1017676
Skala kurs

Hva lærer du ?

Kurset er spesielt spisset i forhold til de som skal representere medlemmer innen administrative, ledende og tekniske stillinger. Du får trening i forhandlinger når det gjelder individuelle lønnsavtaler. Vi vil også ha fokus på arbeidsrett, personalsaker, kommunikasjon, rekruttering, presentasjonsteknikk og LOs maktstrukturer.

Vi har maks 24 deltagere på våre kurs.

Undervisningsform

Kurset er en kombinasjon av forelesninger, dialog, caser, gruppearbeid og rollespill.

På disse kursene legger vi vekt på nettverksbygging. Og i den forbindelse vil vi også arrangere noe uteaktivitet på ettermiddagene.

Kursets veileder

Mye av kurset kjøres med veiledere som er ansatt i forbundet.

Hvem kan delta?

Dette er modul en av tre ulike moduler. Kurset er spesielt rettet mot de tillitsvalgte som representerer individuelt avlønnende. Det forutsettes at Industri Energis BASIS-kurs eller tilsvarende grunnkurs er gjennomført. Kurset er også åpent for andre som ønsker å lære mer om individuell avlønning og vertikal organisering.

Praktisk informasjon

Kurset arrangeres på Sola Strand hotell 21 -23 august 2019
Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser.

Meld deg på

Meld deg på kurset nå ved å fylle ut påmeldingsskjemaet her

 

Påmeldingsfrist er 1. August 2019.

 

Lurer du på noe?

Ring eller send mail til

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem

Kurs- og kompetansekoordinator – seksjon kurs og kompetanse

lgr@industrienergi.no

+4795148703

Hilde Hermansen
Hilde Hermansen

Leder Industri Energi SKALA

Hilde.Hermansen@industrienergi.no

+4791806173