Studentkonferansen 2019 FULLT

20.–22. september 2019 Scandic Stavanger City

Åpen for alle studentmedlemer i Industri Energi!

Meld deg på i dag !

Konferansen er åpen for alle studentmedlemmene i Industri Energi. Den er lagt til ei helg, slik at også de som reiser langveisfra kan være med.

Program

Oljenæringa har fått seg eit knekk, men er på veg opp igjen. Søkartal til tekniske utdanningar dalar, men næringa vil trenge mange nye tilsette i åra framover. Arbeidsplassar blir digitalisert vekk og globalisert. Vil vi i det heile tatt ha ein arbeidsplass å gå til, eller blir alt gjort frå heimekontoret, eller frå heimekontoret til ein som sit i India?

Det grøne skiftet er rett rundt hjørnet, men handelskrigar og politisk uro kan utsetje det. Vil du ha ein grøn arbeidsplass når du er ferdigutdanna? Kva moglegheiter for ein grøn industri finst der ute?

Dette er tema for årets Studentkonferanse. I tillegg skal vi vedta ny politikk for organisasjonen, og du vil kunna treffe nye venner og bygge nettverk på kvelden.

Detaljert program blir lagt ut snart.

Vil du bli studenttillitsvalt ?

På Studentkonferansen blir nytt studentutval valt. Vil du stille til val, eller vil du foreslå nokon? Ta kontakt med leiar av valkomiteen, Silje Westergård på siljewest96@gmail.com, eller fyll ut skjemaet på internett.

Reise og overnatting

Studentkonferansen blir halden på Scandic Stavanger City, midt i Stavanger (lenke til Google Maps). 

Du kan lesa meir om hotellet på deira nettsider.

Vi dekker både reise og overnatting, og du treng ikkje å bekymre deg for noko. Dersom du ikkje får fri med løn, kompenserer vi tapt arbeidsforteneste.

Påmeldingsfristen er 31 august-2019

 

Lurer du på noe?

Har du spørsmål, kontakt leiar av Studentutvalet, Michal Jan Warecki.

Meld deg på i dag!

Michal Jan Warecki
Michal Jan Warecki

Leder studentutvalget

mjw@industrienergi.no

+4794247023

Cathrine Imsland
Cathrine Imsland

Reisebestiller – seksjon kurs og kompetanse

cathrine.imsland@industrienergi.no

+4747260555