Styrke 2019

3. –5. desember 2019 Clarion Hotel Energy, Stavanger

Konferansen er populær, og selv om kapasiteten er doblet kan det fort bli fullt og det er «førstemann til mølla» som gjelder. Påmeldingsfristen er 2. november, men blir det fullt før – er det fullt.

Styrke er Industri Energi sin egen organisasjonskonferanse. Hvert år samles tillitsvalgte og medlemmer fra hele landet for å lære viktigheten av organisering og hvordan de selv kan bli flinkere til å organisere.

På Styrke deler vi erfaringer om hva som virker og hva som ikke virker. Lærer nye måter å organisere medlemmer på. Hvordan vi kan rekruttere nye. Diskutere viktige tema som hvordan kan man organisere i et mer fragmentert arbeidsliv.

I tillegg til spennende program på dagen får man anledning til å møte andre tillitsvalgte fra hele landet som organiserer et bredt spekter av industrier og bedrifter. På forbundets konferanser er det ikke bare nyttige diskusjoner.

Bli med på årets Styrkekonferanse!

Større og sterkere Styrke

Nytt av året er at konferansen har blitt «større og sterkere», med mer enn dobling av antall konferansedeltakere til 400 og utvidelse til tre dager.

Programmet

Konferansen er lagt opp litt som en festival, hvor det ikke bare er store «headlinere» som Jonas Gahr Støre, Torbjørn Røed Isaksen, Stein Lier Hansen, Yngve Haagensen og LO-leder Hans Christian Gabrielsen og vår egen forbundsleder Frode Alfheim, men også sesjoner med ulike tema som deltakerne kan velge mellom og på den måten lage sitt eget program.

De ulike dagene har ulike tema:

  • Dag 1 er tema organisasjon, og vår industri og det grønne skiftet.
  • Dag 2 fokuserer vi på Industri Energi på arbeidsplassen, Industri Energi i Norge og Industri Energi i verden. Etter middag deler vi ut organisasjonsprisen.
  • Dag 3 er det «kick off» for arbeidet som skal foregå frem mot Landsmøtet høsten 2020.

Styrke starter tirsdag 3. desember med innsjekk fra kl. 11.00 og lunsj fra 12.00-13.00. Konferansestart er kl. 13.00. Torsdag 5. desember avslutter vi med lunsj kl. 12.00-13.00.

Vi har laget en helt egen nettside for Styrke-konferansen. Her kan du sette deg dypere inn i programmet og de ulike sesjonene du kan velge mellom, og du finner alt av praktiske opplysninger.

Lurer du fortsatt på om du skal bli med? Husk at forbundet dekker reise, opphold og alle måltider. 

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem

Kurs- og kompetansekoordinator – seksjon kurs og kompetanse

lgr@industrienergi.no

+4795148703

Cathrine Imsland
Cathrine Imsland

Reisebestiller – seksjon kurs og kompetanse

cathrine.imsland@industrienergi.no

+4747260555