Ungdomskonferansen 2017 Fullt

20.–22. oktober 2017 Clarion Hotel Air Sola ved Sola flyplass utenfor Stavanger

Her er det rift om plassene. Påmeldingfrist er utgått. Konferansen er fulltegnet.

Industri Energi sin ungdomskonferanse har kommet for å bli. Er du ung og medlem av Industri Energi kan vi garantere deg tre fantastiske dager sammen med 200 andre helgen 20.- 22. oktober.

Vi må kvitte oss med usikkerheten i arbeidslivet, redde klima, snu arbeidsledighetskrisen og gire opp industrien på ny. Det gjøres ikke på Stortinget, men ute på arbeidsplassene av fagorganiserte arbeidsfolk, av folk som oss. Årets ungdomskonferanse skal handle om dette og mye mer. Sammen skal vi sende et signal politikerne må lystre til, og mens vi gjør dette vil du bli kjent med mange nye mennesker som jobber i industrien over hele landet. Du lærer hva fagbevegelsen egentlig handler om, og du kommer til å få noen utrolig kjekke dager og kvelder sammen med oss.

Hvem kan delta?

Konferansen er for alle unge medlemmer i Industri Energi frem til det året man fyller 33 år.

Hva skjer?

Det vil bli innledninger om industripolitikk, hva fagbevegelsen driver med og mange andre saker som engasjerer oss fagorganiserte, unge industriarbeidere. Ungdomskonferansen er ungdommens høyeste organ i Industri Energi. Vi skal ha plenumsdebatt hvor vi blir enige om hva ungdommene i Industri Energi mener om våre arbeidsplasser, samfunn og verden. I tillegg skal vi vedta handlingsplanen som det sentrale ungdomsutvalget skal gjennomføre frem til neste konferanse.

Valgdemokrati i praksis

Det er ungdomskonferansen som velger hvem som skal sitte i det sentrale ungdomsutvalget. Vi oppfordrer alle som skal på konferansen til å tenke grundig igjennom om de selv har lyst til å bidra i Ungdomsutvalget eller om de vet om andre de vil foreslå. Leder av valgkomiteen er Leiv Martin Green, og han kan du ringe til på mobil 464 63 406.

Reise og overnatting

Ungdomskonferansen holdes i år på Clarion Hotel Air, på Sola flyplass. Les mer om hotellet her.

Siden vi blir over 200 deltakere så deler vi rom. Husk å skrive inn i kommentarfeltet under påmelding hvem du ønsker å dele rom med. Vi prøver så langt det lar seg gjøre at folk for oppfylt romønskene sine, men kan ikke love at alle får det som de vil.

Dersom du ikke får permisjon med lønn, dekker vi dekker reise og opphold samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser.

Husk å prate med dine lokale tillitsvalgte før du melder deg på. De kjenner til systemet med AOF-midler, så det er bare å spørre.

Meld deg på her

OBS. Påmeldingsfrist er 2. oktober!

 

Skal du møte klubben din først?

OBS! Skal du være med på forkonferanse sammen med din klubb må du huske å skrive dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjema. Velg hotell den dagen forkonferansen begynner.

Lurer du på noe, kontakt Karl Ruben Gaasø

Lurer du på noe? Les gjennom våre spørsmål og svar.

Karl Ruben Gaasø
Karl Ruben Gaasø

Leder Ungdomsutvalget

karl.ruben.gaaso@industrienergi.no

+4792884729