Ungdomskonferansen 2019

18.–20. oktober 2019 Quality Airport Hotel Stavanger

Her er det rift om plassene. Påmeldingfrist er 26. september 2019

Industri Energi sin ungdomskonferanse har kommet for å bli. Er du ung og medlem av Industri Energi kan vi garantere deg tre fantastiske dager sammen med ca.180 andre helgen 18- 20. oktober.

Meld deg på i dag

Hvem kan delta?

Konferansen er for alle unge medlemmer i Industri Energi frem til det året man fyller 33 år.

Hva skjer?

Vi arrangerer vår 14.ungdomskonferanse på Sola, og vil ha deg med!

Helgen er proppet med fagbevegelse, ungdomspolitikerdebatt, verksteder og moro. Du kommer til å møte mange nye fjes, samtidig som du har det utrolig kjekt.

Denne ungdomskonferansen startet med noen få påmeldte, til at vi nå har den største konferansen for ungdommer innen fagbevegelsen.

Hovedtema for årets konferanse er grønne arbeidsplasser. Når Miljø og klimakampen raser for fullt, må vi heve stemmen vår for å vise at Norge faktisk HAR grønne arbeidsplasser. Vi som jobber i industrien i Norge vet at vi er verdensledende innen teknologi og utvikling, og vi jobber med å bli enda bedre hver bidige dag.

Vil du være med i det sentrale ungdomsutvalget?

Ungdomsutvalget organiserer hele ungdomsarbeidet til Industri Energi, og vi vil ha deg med på laget. Vi er 8stk i utvalget + 2 varaer. Våre oppgaver er å behandle handlingsplanen som vi vedtar på ungdomskonferansen, og finne de beste løsningene på oppgavene. Det er en real utfordring, men vi garanterer mye erfaring.

Tar du utfordringen? Eller kjenner du noen som hadde passet? Ta kontakt med valgkomiteens leder, Maren Marie Wilhelmsen tlf: 911 94 319, eller på mail: marenmarie@hotmail.com

Reise og overnatting

Ungdomskonferansen blir holdt på Quality Airport Hotell Stavanger, og du kan lese mer om hotellet på deres hjemmesider. Hotellet er kontantfritt, og ligger ca. 15min gange fra Sola lufthavn.

Vi dekker både reise og overnatting, så det trenger du ikke å tenke på. Det vi må be dere om å tenke på er to ting som følger:

Husk å skrive hvem du vil dele rom med i kommentarfeltet!!

Om du ikke har mulighet til å delta etter at du har meldt deg på, så gi beskjed så kjapt som mulig. 

Det er bindende påmelding, og når påmeldingsfristen går ut, så begynner vi å bestille flybilletter til deg. Flybillettene kan ikke endres, så vær vennlig å meld i fra straks om du ikke får muligheten til å delta.

 

Skal du møte klubben din først?

OBS! Skal du være med på forkonferanse sammen med din klubb må du huske å skrive dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjema. Velg hotell den dagen forkonferansen begynner.

Meld deg på

Lurer du på noe? Les gjennom våre spørsmål og svar.

Charlotte Sæbjørnsen
Charlotte Sæbjørnsen

Leder Ungdomsutvalget

charlotte.saebjornsen@industrienergi.no

+4791170899

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem

Kurs- og kompetansekoordinator – seksjon kurs og kompetanse

lgr@industrienergi.no

+4795148703

Cathrine Imsland
Cathrine Imsland

Reisebestiller – seksjon kurs og kompetanse

cathrine.imsland@industrienergi.no

+4747260555