Medlemsfordeler

Til for medlemmene

3000 tillitsvalgte og over 90 ansatte med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje stiller opp for deg og din arbeidsplass. Om du har tariffavtale eller ikke. Du slipper å stå alene om noe skulle skje. Enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet.

Behold tryggheten – selv om du ikke er i jobb for øyeblikket

Arbeidsledige og permitterte betaler redusert pris for medlemskapet sitt samtidig som de beholder alle forsikringene sine og alle de andre gode medlemsfordelene.

Ledige og permitterte betaler kun 251 kroner per måned. Da er advokatforsikringen fra HELP inkludert i prisen.

Les også:

Ofte stilte spørsmål fra arbeidsledige.

Privatøkonomiske tips til deg som har mistet jobben eller står i fare for å miste den.

Se hvilke gunstige forsikringer du beholder når du fortsetter medlemskapet i Industri Energi:

paragraf-17

Advokathjelp på jobben og privat

Medlemskap i Industri Energi gir deg juridisk hjelp om det blir konflikter på arbeidsplassen. Vi driver rådgivning av permitterte og hjelper dem som blir usaklig oppsagt.

Du og din familie får også hjelp av advokat i privatrettslige saker. Enten du bare trenger noen råd eller står overfor en mulig rettssak.

bok ikon

Få økonomisk støtte til kompetanseløft

Medlemmer får 25 prosent av studieavgiften på Handelshøyskolen BI refundert. Det er også mulig å søke stipend til videreutdanning og kurs.

pensil-icon-17

Pensjonsrådgivning og pensjonstelefon

Har du spørsmål om pensjon?  Industri Energi har et svært godt pensjonsrådgivningstilbud til medlemmene, med egen pensjonstelefon for alle medlemmer uansett alder – samt en mer dyptgående rådgivningstjeneste for medlemmer fra 57 år og oppover.

graph-icon-17

Flere medlemsfordeler

LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for de som er organisert i et LO-forbund. Med 900 000 medlemmer har vi forhandlet gunstige og trygge avtaler.