Medlemsfordeler

Til for medlemmene

3000 tillitsvalgte og over 90 ansatte med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje stiller opp for deg og din arbeidsplass. Om du har tariffavtale eller ikke. Du slipper å stå alene om noe skulle skje. Enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet.

Fast jobb i framtida

Fordi vi er størst kan vi forhandle frem de beste lønns- og arbeidsvilkårene, flere lærlingeplasser, trygghet for fast arbeid og sammen kan vi jobbe for stabile og trygge arbeidsplasser også i fremtiden.

graph-icon-17

Koster nesten ingenting:

10,- i måneden

Norges beste innboforsikring

Inkludert i medlemskapet får du Norges beste innboforsikring. Har du samboer eller barn – eller begge deler, dekker forsikringen dem også.

house-icon-17

Får du problemer på jobben stiller vi opp for deg

Våre tillitsvalgte, forhandlere og advokater kan kjørereglene i arbeidslivet. De stiller opp og tar saken din – uten at du trenger å betale noe ekstra.

pensil-icon-17

Gratis kurs og konferanser

Del erfaringer, bygg kompetanse og ha det kjekt sammen med andre lærlinger. Som lærling kan du delta gratis på våre kurs og konferanser.

bok ikon

Gratis pensjonstelefon – det lønner seg å planlegge for fremtiden allerede nå

Man er aldri for ung til å tenke på pensjon! Det lønner seg å planlegge og ta de rette valgene allerede mens man er ung.

graph-icon-17

Bli medlem

Ønsker du mer informasjon før du blir lærlingmedlem?

Skriv inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg opp.