Medlemsfordeler

Til for medlemmene

3000 tillitsvalgte og over 90 ansatte med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje stiller opp for deg og din arbeidsplass. Om du har tariffavtale eller ikke. Du slipper å stå alene om noe skulle skje. Enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet.

Trygghet i arbeidslivet

Våre tillitsvalgte, forhandlere og advokater kan kjørereglene i arbeidslivet.

Sjekk ut under hva du får gjennom medlemskap i Industri Energi.

paragraf-17

Norges beste innboforsikring inkludert

Vi har forhandlet frem svært gunstige forsikringsavtaler for medlemmene. Du får blant annet innboforsikring fra LOfavør inkludert i medlemskapet.

house-icon-17

Hjelp hvis du får problemer på jobben, og HELP som hjelper deg privat

Industri Energi har dyktige tillitsvalgte og advokater som kan kjørereglene i arbeidslivet. Våre folk stiller opp for deg, så slipper du å stå alene.

Du får også tilgang til advokat i privatlivet gjennom advokatforsikring fra HELP. Du betaler ingen timepris eller egenandel, og hele familien er dekket.

bok ikon

Gode betingelser på boliglån

Som medlem hos oss får du gode betingelser på boliglån gjennom medlemsprogrammet LOfavør.

Pensjonsrådgivning

Har du spørsmål om pensjon? Vet du hva som lønner seg for deg? Industri Energi har et svært godt pensjonsrådgivningstilbud til medlemmene, med egen pensjonstelefon for alle medlemmer uansett alder – samt en mer dyptgående rådgivningstjeneste for medlemmer fra 57 år og oppover.

graph-icon-17

Få refundert 25 prosent av studieavgiften på BI, søk om stipend og gratis kurs

Industri Energi har en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI. Alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder får refundert 25 prosent av studieavgiften.

I tillegg kan du søke oss om inntil 13 500 kroner i stipend i året. Vi arrangerer også gratis kurs og konferanser for tillitsvalgte og medlemmer, inkludert reise og opphold.

pensil-icon-17

Hva koster det å være medlem?

Yrkesaktive medlemmer med ordinært medlemskap betaler en andel av lønnen i kontingent. Jo lavere lønn, dess lavere kontingent.

Bli medlem

Ønsker du mer informasjon før du blir medlem?

Skriv inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.