Medlemsfordeler

Til for medlemmene

3000 tillitsvalgte og over 90 ansatte med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje stiller opp for deg og din arbeidsplass. Om du har tariffavtale eller ikke. Du slipper å stå alene om noe skulle skje. Enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet.

Trygghet i arbeidslivet

Våre tillitsvalgte, forhandlere og advokater kan kjørereglene i arbeidslivet.

Sjekk ut under hva du får gjennom medlemskap i Industri Energi.

paragraf-17

Norges beste forsikringer

Vi har forhandlet frem markedets beste forsikringer, blant annet innboforsikringen Kollektiv hjemforsikring.

house-icon-17

Advokathjelp på jobben, og Min Advokat som hjelper deg privat

Medlemsskap i Industri Energi gir deg juridisk hjelp om det blir konflikter på arbeidsplassen. Våre folk stiller opp for deg, så slipper du å stå alene.

Du får også tilgang til advokat i privatlivet, gjennom medlemsfordelen Min Advokat. Du betaler ingen timespris eller egenandel.

bok ikon

Få refundert 25 prosent av studieavgiften på BI, søk om stipend og gratis kurs

Industri Energi har en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI. Alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder får refundert 25 prosent av studieavgiften.

I tillegg kan du søke oss om inntil 13 500 kroner i stipend i året. Vi arrangerer også gratis kurs og konferanser for tillitsvalgte og medlemmer, inkludert reise og opphold.

pensil-icon-17

Pensjonsrådgivning

Lurer du på hvor mye får du i pensjon? Når du kan og bør du gå av? Vi i Industri Energi har egen pensjonsrådgivning for deg som nærmer deg pensjonsalderen.

graph-icon-17

Flere medlemsfordeler

LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for de som er organisert i et LO-forbund. Med 900 000 medlemmer har vi forhandlet frem gunstige og trygge avtaler.

Hva koster det å være medlem?

Yrkesaktive medlemmer med ordinært medlemskap betaler en andel av lønnen i kontingent. Jo lavere lønn, dess lavere kontingent.

Bli medlem

Ønsker du mer informasjon før du blir medlem?

Skriv inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.