Selvstendig +Reise

Fordi vi er mange, kan vi forhandle frem landets beste medlemsfordeler. Her er en oversikt over tilbud og forsikringene du får gjennom medlemskapet Selvstendig + Reise i Industri Energi.

Juridiske rådgivere

Som medlem av Industri Energi Selvstendig får du direkte tilgang til våre juridiske rådgivere innen de problemstillinger du møter på i hverdagen som selvstendig næringsdrivende. Send oss en e-post til post@industrienergi.no eller ring sentralbordet vårt på 22 03 22 30, så hjelper vi deg.

Norges beste innboforsikring

Inkludert i medlemskapet ditt i Industri Energi får du og familien din Norges beste innboforsikring, LOfavør Innboforsikring. Det er den eneste forsikringen i landet uten øvre forsikringssum. Forsikringen dekker alt fra innbo- og løsøre i hjemmet, tyveri av løsøre fra låst bil, flytteforsikring og typiske uhell. Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring.

På LOfavør sine nettsider finner du lenker til vilkår og informasjon om hvordan melde skade.

Reiseforsikring for deg og familien din

Som medlem i Industri Energi Selvstendig + Reise får du inkludert en av de beste reiseforsikringene i landet for deg selv og familien din, som også har avbestillingsforsikring.

Advokat privat

Vi vil at medlemmene våre skal ha råd til å bruke advokat – når det trengs. Advokatforsikring gjennom HELP sikrer deg gratis advokatbistand, og omfatter de aller fleste områdene man støter på i hverdagen.

Fritidsulykkeforsikring

Ulykker kan skje når som helst – også i fritiden. Skulle du være så uheldig, er det godt å vite at du er forsikret. Fritidsulykkeforsikringen gir deg som er medlem erstatning hvis du blir utsatt for en ulykke i fritiden. Uansett hvor du er i verden.

Sjekk vilkår og hvordan melde skade på LOfavør sine nettsider. 

Grunnforsikring

30% rabatt på SendRegning

Gjennom medlemskap i Industri Energi Selvstendig får du 30 prosent rabatt på fakturatjenester fra SendRegning.

SendRegning er et nettbasert fakturasystem. Det betyr at det ikke er noen programvare som må installeres på maskinen din, og alle oppdateringer i fakturasystemet gjøres av SendRegning. Du har alltid siste versjon og kan være trygg på at alle gjeldende lovkrav blir overholdt. Enklere blir det ikke.

Kontakt SendRegning og opplys at du er medlem av Industri Energi Selvstendig for å få 30 prosent rabatt på fakturatjenester.

Flere fordeler

Bli Industri Energi Selvstendig-medlem

Flere måter vi jobber for deg