25 000 kr til mennesker som sulter i julen

mandag 14. desember 2020

Det har blitt en tradisjon at Industri Energi velger å donere penger til en verdig sak istedenfor å sende ut julekort.

julegave

I år er det Norsk Folkehjelp som får 25 000 kroner. Pengene skal gå til mennesker som sulter i Syria og Libanon.

I flyktningleirene herjer pandemien for fullt, men det er sult som er den største trusselen. Foreldre frykter de ikke klarer å skaffe nok mat til barna sine i vinter.

Å donere pengene til Norsk Folkehjelp er i tråd med forbundets solidaritetsarbeid. Industri Energi har alltid hatt en sterkt internasjonalt engasjement. Det står i vedtektene at 3 prosent av forbundets inntekter skal gå til internasjonalt solidaritetsarbeid.

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon som ble opprettet av LO i 1939. De jobber med alt fra redningstjeneste og minerydding til utvikling og humanitært nødhjelp. De opererer i 40 land over hele verden.

Nyheter
  • Største industriinvestering på fastlandet på mange år

    -Boliden-konsernets beslutning om å investere 7 milliarder kroner i sinkverket sitt i Odda har historisk sus over seg. Dette er den største industriinvesteringen på fastlandet i Norge på mange år, sier Gard Folkvord, Industri Energis fagforeningsleder ved Boliden Odda.

  • Gledelig milliardinvestering ved Boliden Odda

    Konsernet Boliden har vedtatt å investere i en utvidelse av sinkverket Boliden Odda AS. Prosjektet vil føre til at verket i Odda i framtiden kan produsere 350 000 tonn sink i året. -Dette er et viktig signal om at globale industrikonsern har tro på industrien i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.