Årets TV-aksjon: Industri Energi støtter UNICEF med 50.000 kroner

søndag 22. oktober 2017

Industri Energis forbundsstyre bevilger 50.000 kroner til årets TV-aksjon 22. oktober. Pengene går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som er rammet av krig og konflikt.

_SEB1486
Foto: TV-aksjonen

Mange barn i verden frarøves sin egen fremtid når krig og konflikt gjør at de ikke får gå på skolen. Et av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon på NRK er tildelt organisasjonen UNICEF og deres mål om å gi barna i konfliktfylte Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan et skoletilbud. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtida på grunn av voksnes kriger og konflikter.

Tradisjonen tro støtter Industri Energi årets TV-aksjon med 50.000 kroner.

– UNICEFs innsats for barna i konfliktområder og deres rett til utdanning er ufattelig viktig. Vi oppfordrer også alle våre medlemmer, klubber og bedrifter til å støtte aksjonen, sier sekretariatssjef Espen Løken i Industri Energi.

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. Hvert år organiserer 7000 frivillige over hele landet innsamlingen i sin kommune og sørger for at 100.000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører i løpet av to timer en søndag i oktober.

Les mer om årets TV-aksjon her. 

Nyheter