Bestiller du sommerferien allerede nå?

Friday 23. December 2016

Mange er allerede i gang med å legge ferieplanene for årets sommerferie. Da kan rabatten gjennom LOfavør være grei å benytte seg av.

Feriereiser-banner_main_col

Gjennom medlemskapet ditt i Industri Energi har du tilgang på en rekke fordeler, for eksempel Norges beste innboforsikring og rabatt på feriereiser. LOfavør har som mål å forhandle fram gode avtaler som gir forutsigbarhet, høyt servicenivå og trygge omgivelser for LO-medlemmene. Medlemmene får både gode rabatter på produktene, men har fortsatt friheten til å avbestille hoteller og lignende. Fordeler innenfor ferie og fritid var noe av det første LO jobbet fram. Det handler om viktigheten av at alle arbeidstakere har mulighet til rekreasjon og pleie familielivet.

Spar penger på populære reiser

For et år siden ble reiseselskapet Ving ny samarbeidspartner i ordningen LOfavør. Sammen kan vi tilby 500 kroner i rabatt på de fleste pakkereiser fra Ving. Dette kommer i tillegg til eksisterende rabatt. Medlemmer kan også endre charterreisen én gang uten ekstra kostnad etter bestilling, inntil 42 dager før avreise. Dette gjelder for eksempel navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, hotell eller om romtype, datoendring og forandring av feriens varighet. Det eneste du ikke kan gjøre er å avbestille ferien i sin helhet. Fordelen gjelder fra den dagen du bestiller og inntil 42 dager før avreise, og har en verdi på 500 kroner per person.

Norges favoritt

Ving Norge AS er landets største reisearrangør og sendte sitt første fly til Mallorca for mer enn 50 år siden. Hvert år sender selskapet omtrent 400.000 nordmenn bort fra snømåking eller regn til varme, sol og bading. I 2015 ble Ving kåret til å ha bransjens mest fornøyde kunder av Norsk kundebarometer. Samme året vant reiseoperatøren prisen “Norges beste kundeservice-reiseliv” i TNS Gallups store kundesentermåling. Denne utmerkelsen fikk de for 3. år på rad.

Les mer om ordningen her.

Nyheter
  • Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

    – Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

  • Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

    LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,25 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,32 prosent.