Bestiller du sommerferien allerede nå?

fredag 23. desember 2016

Mange er allerede i gang med å legge ferieplanene for årets sommerferie. Da kan rabatten gjennom LOfavør være grei å benytte seg av.

Feriereiser-banner_main_col

Gjennom medlemskapet ditt i Industri Energi har du tilgang på en rekke fordeler, for eksempel Norges beste innboforsikring og rabatt på feriereiser. LOfavør har som mål å forhandle fram gode avtaler som gir forutsigbarhet, høyt servicenivå og trygge omgivelser for LO-medlemmene. Medlemmene får både gode rabatter på produktene, men har fortsatt friheten til å avbestille hoteller og lignende. Fordeler innenfor ferie og fritid var noe av det første LO jobbet fram. Det handler om viktigheten av at alle arbeidstakere har mulighet til rekreasjon og pleie familielivet.

Spar penger på populære reiser

For et år siden ble reiseselskapet Ving ny samarbeidspartner i ordningen LOfavør. Sammen kan vi tilby 500 kroner i rabatt på de fleste pakkereiser fra Ving. Dette kommer i tillegg til eksisterende rabatt. Medlemmer kan også endre charterreisen én gang uten ekstra kostnad etter bestilling, inntil 42 dager før avreise. Dette gjelder for eksempel navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, hotell eller om romtype, datoendring og forandring av feriens varighet. Det eneste du ikke kan gjøre er å avbestille ferien i sin helhet. Fordelen gjelder fra den dagen du bestiller og inntil 42 dager før avreise, og har en verdi på 500 kroner per person.

Norges favoritt

Ving Norge AS er landets største reisearrangør og sendte sitt første fly til Mallorca for mer enn 50 år siden. Hvert år sender selskapet omtrent 400.000 nordmenn bort fra snømåking eller regn til varme, sol og bading. I 2015 ble Ving kåret til å ha bransjens mest fornøyde kunder av Norsk kundebarometer. Samme året vant reiseoperatøren prisen «Norges beste kundeservice-reiseliv» i TNS Gallups store kundesentermåling. Denne utmerkelsen fikk de for 3. år på rad.

Les mer om ordningen her.

Nyheter
  • Saipem Ltd driver sosial dumping på norsk sokkel

    -ROV-selskapet Saipem Limited driver sosial dumping når det misbruker intensjonen i regelverket om fri bevegelse av arbeidskraft innenfor EØS og således skaffer seg et konkurransefortrinn, sier OSA-inspektør Wayne Pena i Industri Energi.

  • Meld deg på vårt offshore helikopterseminar

    LOs helikopterutvalg arrangerer 26. mars et offshore helikopterseminar på Sola der våre medlemmer kan få informasjon om hva utvalget jobber med og hva som foregår i offshore helikopterbransjen.