Bevisstgjør om dieseleksos

mandag 12. januar 2015

HVO-nettverkforums brosjyre om dieseleksos er nå tilgjengelig i nettbutikken. – Vi ønsker å bevisstgjøre medlemmene om at dieseleksos er en risiko og opplyse om hvilke forhåndsregler folk kan ta, sier nettverkets leder Even Husa.

Bestill brosjyre

Kvalme, hoste, irritasjon i luftveier, svimmelhet, tretthet og generelt ubehag symptomer på at man kan være utsatt for dieseleksos.
Leder for HVO-nettverket i Industri Energi, Even Husa.
Even Husa, leder HVO-nettverket Industri Energi

HVO-nettverkets brosjyre om dieseleksos kan lastes ned fra nettbutikken. Og klubber kan bestille trykte utgaver samme plass.

-Vi har rettet fokus mot at dieseleksos er et problem både offshore og på land. Dieseleksos kan være kreftfremkallende og kan skade lungevev. Det er derfor viktig å ta tak i det og få ut informasjon, sier Husa.

Han forklarer at brosjyren først og fremst er rettet mot tillitsvalgte og verneombud, for å informere om hva de kan gjøre og hvordan de kan bistå bedriftene hvis det er problem med dieseleksos på arbeidsplassen.

Ifølge Husa er kvalme, hoste, irritasjon i luftveier, svimmelhet, tretthet og generelt ubehag symptomer på at man kan være utsatt for dieseleksos.

Nyheter