Delegasjonsbesøk fra Russland med fokus på digitalisering

torsdag 1. november 2018

Som et ledd i Industri Energi sin samarbeidsavtale med det russiske oljearbeiderforbundet Rogwu var en delegasjon fra Rogwu og ansatte i Gazprom Neft i Norge 15-19. oktober.

Delegasjonsbesøk fra Rogwu 2018
Delegasjonen fra Russland i Bergen. Foto: Svein Harald Riise

-Fokus for besøket var digitalisering innen ulike fagområder, opplyser prosjektleder for Russland og arktiske områder i Industri Energi, Svein Harald Riise.

I Bergen orienterte Wintershall sin driftorganisasjonen for Brage-feltet om sine tanker, ideer og løsninger rundt digitalisering. – I tillegg besøkte vi flere leverandører som bidro med innspill. Og vi avla oljemessen OTD Exhibition på Sotra et besøk, sier Riise.

Ved CCB på Ågotnes ble delegasjonen vist løsninger og fremtidige modeller for basevirksomhet.

Nyheter
  • Jubel på Husnes: Tolv års vinter i B-hallen er over

    Tirsdag morgen kl. 09:50 kunne jubelen slippes løs på Hydro Husnes. Da ble de første ovnene i B-hallen endelig startet, etter å ha stått nedstengt og kalde i nær tolv år.

  • Meklingen med Axpeak er avlyst

    Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.