Delegasjonsbesøk fra Russland med fokus på digitalisering

Thursday 1. November 2018

Som et ledd i Industri Energi sin samarbeidsavtale med det russiske oljearbeiderforbundet Rogwu var en delegasjon fra Rogwu og ansatte i Gazprom Neft i Norge 15-19. oktober.

Delegasjonsbesøk fra Rogwu 2018
Delegasjonen fra Russland i Bergen. Foto: Svein Harald Riise

-Fokus for besøket var digitalisering innen ulike fagområder, opplyser prosjektleder for Russland og arktiske områder i Industri Energi, Svein Harald Riise.

I Bergen orienterte Wintershall sin driftorganisasjonen for Brage-feltet om sine tanker, ideer og løsninger rundt digitalisering. – I tillegg besøkte vi flere leverandører som bidro med innspill. Og vi avla oljemessen OTD Exhibition på Sotra et besøk, sier Riise.

Ved CCB på Ågotnes ble delegasjonen vist løsninger og fremtidige modeller for basevirksomhet.

Nyheter
  • -Ekstremt viktig at medlemmene engasjerer seg politisk

    -Jeg oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å engasjere seg politisk. Ta verv, påvirk politiske beslutningsprosesser, og få frem hvor viktig industrien er for å opprettholde og utvikle velferdssamfunnet, sier prosessoperatør Rune Krutå.

  • -Hver eneste dag på jobben er kjempespennende

    -Vi lærer noe nytt hver dag. Jeg har en kjempespennende jobb og er utrolig glad for å være med i forprosjektet medarbeiderdrevet innovasjon (MDI). Ledelsen gir oss et stort ansvar og får oss til å tenke kontinuerlige forbedringer i prosessen, sier operatør Elisandra Martinez (21) i GE Healtcare.