Få ferierabatt som Industri Energi-medlem

tirsdag 6. januar 2015

Drømmer du om sol og sommer? Mange begynner allerede nå å planlegge ferier fremover i det nye året. Visste du at som Industri Energi-medlem får du 5 prosent rabatt på reiser hos de mest anerkjente turoperatørene.

5 prosent rabatt

- Et spørsmål vi ofte får når folk ringer er om LOfavør-rabatten også gjelder restplasser og kampanjetilbud, og svaret er – ja, det gjør det.
Bente Borgen i LOfavør Feriereiser.
Feriereiser-banner_main_col
Bestill feriereisen din via LOfavør og får fem prosent rabatt hos de store turoperatørene.

Som medlem av Industri Energi får du en ferierabatt som ikke alle andre får. Bestiller du via LOfavør feriereiser, får du 5 prosent rabatt hos de største reiseoperatørene. Enkelt forklart betyr dette at dersom du finner en reise du ønsker å dra på, blir regningen fem prosent billigere dersom du ringer LOfavør Feriereiser og gjør bestillingen via dem.

– Vi kan tilby rabatt hos de største turoperatørene som Ving, Star Tour, Apollo, Solia og Detur, og for å få rabatten må du ta en telefon til oss slik at vi kan gjøre reservasjonen for deg. Gi oss navnet på ditt forbund og ditt medlemsnummer, så bestiller vi reisen for deg. Da får du fem prosent rabatt på grunnprisen på reisen, sier Bente Borgen i LOfavør Feriereiser.

Få hjelp til å planlegge ferien din

– Et spørsmål vi ofte får når folk ringer er om LOfavør-rabatten også gjelder restplasser og kampanjetilbud, og svaret er – ja, det gjør det, sier Borgen.

Ønsker du å få hjelp til planlegging av reisen eller skal bestille en chartertur, kan du ringe LOfavør sin medlemstelefon på 815 32 600 tast 4 deretter 1, da kommer du direkte til LOfavør.

Les mer på LOfavør Feriereiser sine sider her

Slik laster du ned LOfavør-appen

Nyheter
  • Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

    -Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

  • Åpner for like regler for arbeidsreiser fra hele Norden

    Regjeringen åpner for like karanteneregler for arbeidsreiser til og fra alle de nordiske landene fra 1. juni. – En gledelig nyhet for arbeidstakere fra våre naboland som jobber i Norge ognoe vi har jobbet hardt for å få til, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.