18077122_10155082512211166_5320303359716887005_o

Følg med på video-strømming av Industri Energi sitt landsmøte 28.–30.april

Tuesday 25. April 2017

Fra fredag 28. til søndag 30. april holder Industri Energi landsmøte. Vi video-strømmer hele landsmøtet. Du finner lenker til de ulike dagene i denne artikkelen.

Industri Energi sitt landsmøte finner sted i Oslo Kongressenter i Folkets Hus (LO-bygget). Landsmøtet starter klokken 10 fredag og avsluttes søndag klokken 17.

358 delegater fra hele landet samles i Oslo for å velge ny ledelse og vedta forbundets politikk. Valget av ny leder skjer lørdag klokken 14.30.

Er du ikke tilstede selv, kan du følge landsmøtet vårt direkte fra begynnelse til slutt via streaming på nettsidene våre.

Lenker til de ulike dagene og klokkeslettene

Som tidligere kjent er landsstyret framskyndet møtet med ett og et halvt år. Det henger sammen med at nåværende forbundsleder Leif Sande står på Arbeiderpartiets liste ved Stortingsvalget og derfor vil gå av. Sande skal holde landsmøtets åpningstale fredag klokken 10.30. Vi får også besøk fra LOs avtroppende leder Gerd Kristiansen. Hun vil først holde en hilsningstale og deretter delta i en diskusjon om den politiske situasjonen i Norge sammen med Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre klokken 16.

Forslagshefter med saker som skal behandles og ytterligere praktisk informasjon finner du på vår landsmøteside.

Vi synes det er flott om våre medlemmer engasjerer seg under landsmøtet, enten ved å delta i debatten eller dele bilder på sosiale medier. Bruk gjerne da hashtagen:  #IELM17

Nyheter
  • Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

    – Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

  • Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

    LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,25 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,32 prosent.