Fotball til arbeidsfolket i Grenland

Frode Johnsen, Odd Grenland og Industri Energi byr opp til fotballfest i Skien søndag 12.april. Foto: Flickr
Frode Johnsen, Odd Grenland og Industri Energi byr opp til fotballfest i Skien søndag 12.april. Foto: Flickr

onsdag 8. april 2015

Når det braker løs med Odd-Stabæk i Skien i Tippeligaen søndag 12.april, er Industri Energi Forum Telemark på plass sammen forbundet sentralt. Det skal deles ut 4000 brosjyrer og 4000 sitteunderlag i forbindelse med en kampanje, hvor et viktig mål selvfølgelig er å få nye medlemmer. Og, like viktig. Synliggjøre for eksisterende medlemmer forbundets medlemsfordeler.

-Hærøya Arbeiderforening sponser Odd med 1,5 millioner kroner, derav 400 sitteplasser til sine medlemmer. En stor og viktig medlemsfordel, sier Sten Ove Jensen i organisasjonsavdelingen i Industri Energi.

Sydlandsk

Fotball er Norges mest utbredte idrett, og engasjementet er sydlandsk i Grenland om dagen. I serieåpningen ble regjerende seriemester Molde gruset in sin egen lekegrind på «Røkkeløkka» med 2-1. Evigunge Frode Johnsen på 41 år tegnet seg nok en gang på scoringslista. Det ventes storinnrykk i Skien på lørdag med over 6000 tilskuere.

Kampen i Skien inngår som en del av en større kampanje.

-Vi skal ha to kampanjetelt på 3 ganger 3 meter godt synlig med logo. Det blir delt ut brosjyrer, effekter og «godis» til alle som stikker innom. Slik det ser ut nå med den store fotballinteressen, vil vi nå over 6000 mennesker på våre to stands, sier Jensen.

Tretrinnsrakett

Han forteller videre at første del av kampanjen i Skien er en del av en tretrinnsrakett.

-I de to neste ukene vil vi i samarbeid med lokale tillitsvalgte besøke bedrifter som ikke har så store ressurser for å tilby vår assistanse. Ambisjonen er å øke medlemstallet. Bedriftene det gjelder ligger mellom Egersund og Drammen. I juni vil vi følge opp disse bedriftene sammen med lokalavdelinger, sier Jensen.

Organisasjonsavdelingen med avdelingsleder Asle Reime vil være til stede med fire personer sammen med 4-6 lokale tillitsvalgte.

-Vi har røde fleece-vester med Industri Energi sin logo på, og vil virkelig vises i terrenget, sier Sten Ove Jensen.