Frode Alfheim i møte med olje- og energiministeren

Friday 14. December 2018

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi var fredag formiddag i møte med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp).

IMG_20181214_111001
Frode Alfheim (th) var fredag 14. desember i møtet med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg.

I møtet tok Alfheim opp saker om oljeterminal på Veidnes i Finnmark, Acer-saken og energipolitikk knyttet til industri og nettleie.

Statsråd Freiberg bekreftet i møtet at han vil følge opp vedtakene som er gjort i Stortinget om Acer og endring i Energiloven.

Nyheter
  • Regelendringer for dagpenger fra 1. juli

    Regelverket for dagpenger ble endret 1. juli. - Den viktigste endringen for deg som skal søke dagpenger, er at du må søke senest første dagen du er arbeidsledig, sier advokat Agnete Velde Jansson i Industri Energi.

  • Vi tar EØS-debatten under Arendalsuka mandag 12. august: Er vi flinke nok til å bruke handlingsrommet?

    EØS-avtalen gir oss adgang til det viktige europeiske markedet og spiller en avgjørende rolle for norske bedrifter og arbeidsplasser. Samtidig hevder mange at den tvinger frem negative endringer, for eksempel i arbeidslivet. Men er det egentlig så enkelt – at det er EØS-avtalen som har skylda for utviklingstrekkene motstanderne peker på? Eller kunne handlingsrommet avtalen gir oss, vært brukt på en helt annen måte?