Gir penger istedenfor julekort

Tuesday 16. December 2014

Industri Energi bevilger 25 000 kroner til Flyktninghjelpen i stedet for å sende julekort til alle våre forbindelser.

De siste årene har forbundet gjort det til en tradisjon å bevilge 25 000 kroner til et støtteverdig formål i stedet for å sende standard julekort til alle forbindelser.

Gave som varmer

I år går pengene til Flyktninghjelpen som har en aksjon der de deler ut familiepakker til flyktninger slik at de skal klare seg gjennom vinteren.

Når barn og familier flykter fra krig og grusomheter får de ofte ikke med seg annet enn de tynne klærne de flyktet i. Nå setter vinteren inn og da beskytter ikke tynne bomullsklær mot kuldegrader og snø.

Familiepakkene fra Flyktninghjelpen består blant annet av tre vatt-tepper og to madrasser. Videre får de en ullgenser og en lue hver, som skal holde hele vinteren. De deler også ut hansker og sokker, og en del får også sko slik at de slipper å gå gjennom vinteren i sandaler.

Les mer på www.flyktninghjelpen.no

Nyheter
  • Regelendringer for dagpenger fra 1. juli

    Regelverket for dagpenger ble endret 1. juli. - Den viktigste endringen for deg som skal søke dagpenger, er at du må søke senest første dagen du er arbeidsledig, sier advokat Agnete Velde Jansson i Industri Energi.

  • Vi tar EØS-debatten under Arendalsuka mandag 12. august: Er vi flinke nok til å bruke handlingsrommet?

    EØS-avtalen gir oss adgang til det viktige europeiske markedet og spiller en avgjørende rolle for norske bedrifter og arbeidsplasser. Samtidig hevder mange at den tvinger frem negative endringer, for eksempel i arbeidslivet. Men er det egentlig så enkelt – at det er EØS-avtalen som har skylda for utviklingstrekkene motstanderne peker på? Eller kunne handlingsrommet avtalen gir oss, vært brukt på en helt annen måte?