Gledelig gjensyn med Fabrikkarbeideren

onsdag 29. januar 2020

Industri Energi lanserte nyhetsbrevet Fabrikkarbeideren på forbundsstyremøtet tirsdag. – Dette er initiativ som vi i landindustrien har ivret for, sier hovedtillitsvalgte Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann.

20200128_172521
Klubblederne Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann er strålende fornøyd med å få Fabrikkarbeideren. Foto: Atle Espen Helgesen

Fabrikkarbeideren er tenkt som et nyhetsbrev med saker om fastlandsindustrien og skal samtidig gi innblikk i saker som forbundet jobber med for industrien. Navnet Fabrikkarbeideren er det samme som gamle Kjemisk forbund hadde på fagbladet sitt fram til sammenslåingen med Nopef i 2006.

Fabrikkarbeideren blir laget av forbundets kommunikasjonsavdelingen og er et likende tilbud som nyhetsbrevet Oljearbeideren for petroleumsindustrien.

-Etter initiativ fra landindustriens representanter i forbundsstyret har vi fått et nyhetsbrev på papir som kan ligge på pauserom ute på industribedriftene. Det er samtidig noe vi kan dele ut til våre medlemmer fra klubbkontorene, sier Cay Nordhaug, hovedtillitsvalgt ved Glencore, Nikkelverket i Kristiansand.

Foreløpig er det et prøvetrykk med et opplag på 2000 eksemplarer. Planen er å gi ut fire utgaver per år.

Forbundsstyrerepresentantene Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann oppfordrer alle klubbene/avdelingene i fastlandsindustrien å gå inn i nettbutikken HER for å bestille Fabrikkarbeideren.

 

Nyheter
  • Norsk sokkel tar en lederrolle innen lavutslipp-petroleumsaktivitet

    -Vi legger nå forholdene til rette for at norsk sokkel kan sette seg i førersetet globalt i forhold til å drive petroleumsvirksomhet med svært lave klimautslipp. Det vil både trygge arbeidsplasser og skape nye, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

  • 15 år med Sikorsky S92 på norsk sokkel

    Det er i dag 15 år siden Sikorsky S92 fløy sin jomfrutur med passasjerer fra Flesland til plattformer i Tampen-området. LO og Industri Energi spilte en viktig rolle for å få S92 til norsk sokkel. Det har i ettertid vist seg å være et godt valg for våre medlemmer.