Hydro gir gave på 2,2 millioner til vertskommunene sine

fredag 22. mai 2020

Etter innspill fra LO i Hydro donerer Hydro over 2 millioner til vertskommunene sine.

LO i Hydro forteller at det i møte med ledelsen sentralt ble bestemt at det blir opp til de lokale tillitsvalgte, fabrikksjef og den politiske ledelsen i vertskommunene å fordele dette. Men midlene skal særlig bidra til at barn og unge, får flere utemuligheter i en tid hvor mange, som følge av Covid-19-pandemien, planlegger hjemme- og Norgesferie .

 

Gledelig å kunne bidra

Hovedtillitsvalgt Andreas Bakken fra Industri Energi sier til Sogn avis at:

– Det er gledelig å kunne bidra til at lokale frivillige organisasjoner får hjula i gang igjen etter en krevende periode med nesten null inntektsgivende aktivitet.

– Dette er veldig inspirerende, tusen takk til Hydro. Jeg ble overrasket da jeg fikk telefonen fra Hydro, og synes det er en fantastisk nyhet, sier Høyanger ordfører Petter Sortland (Ap) til porten.no.

Frode Alfheim lite

Forbundsleder i Industi Energi Frode Alfheim roser initiativet.

– Hydro er en viktig hjørnesteinsbedrift i mange lokalsamfunn og det er flott at de og LO i Hydro stiller opp for lokalmiljøet på denne måten.

Nyheter
  • Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

    -Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

  • Åpner for like regler for arbeidsreiser fra hele Norden

    Regjeringen åpner for like karanteneregler for arbeidsreiser til og fra alle de nordiske landene fra 1. juni. – En gledelig nyhet for arbeidstakere fra våre naboland som jobber i Norge ognoe vi har jobbet hardt for å få til, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.