Industri Energi arrangerer politikersamling

onsdag 14. januar 2015

Industri Energi arrangerer politikersamling på Gardermoen, 10. – 11. mars for tillitsvalgte og medlemmer som er aktive politikere på lokal- og fylkesnivå, eller med sentrale verv.

Vi er inne i et nytt valgår. I den forbindelse inviterer Industri Energi våre tillitsvalgte og medlemmer som er aktive politikere på lokal- og fylkesnivå, eller med sentrale verv, til politikersamling på Gardermoen den 10.-11. mars 2015.

Tid og sted

Politikersamlingen avholdes på Radisson Blue Airport Hotel, Henrik Ibsens vei på Gardermoen. Det er i gåavstand fra flyplassen.
Vi starter samlingen med lunsj klokken 13. – 14.00 den 10. mars og avslutter med lunsj dagen etter, 11. mars klokken 12.00.

Program

På agendaen står viktige lokalpolitiske saker for forbundet.Samlingen blir et lunsj-lunsj seminar. Nærmere program kommer etterhvert.

Politikersamlingen er naturligvis partipolitisk uavhengig og alle politisk aktive medlemmer og tillitsvalgte er er velkomne.

For påmelding og mer informasjon les mer på Industri Energi sine kurs og konferansesider her. 

Nyheter
  • Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

    -Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

  • Åpner for like regler for arbeidsreiser fra hele Norden

    Regjeringen åpner for like karanteneregler for arbeidsreiser til og fra alle de nordiske landene fra 1. juni. – En gledelig nyhet for arbeidstakere fra våre naboland som jobber i Norge ognoe vi har jobbet hardt for å få til, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.