Industri Energi lanserer ny serie med undervisning på nett

torsdag 10. september 2020

-Korona-situasjonen har endret hverdagen for mange av oss, men behovet for kursing og oppdatert kunnskap stopper ikke, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi. Derfor har forbundet opprettet en ny serie med kurs på nett. Disse kalles OnsdagsWeb1 og vil foregå onsdager mellom klokken 09.00 og kl. 11.00.

Leif Gunnar Rottem
Leif Gunnar Rottem, kurskoordinator i Industri Energi.

Tema som vil bli dekket av OnsdagsWeb1 blir variert, alt fra arbeidsmiljø, § 15.1 drøftelsesmøter, til hvordan du sitter i førersetet i eget arbeidsliv. Noen av kursene vil være av interesse for alle medlemmer, mens andre er mer relevante for tillitsvalgte og verneombud.

Du finner oversikten og påmelding til OnsdagsWeb1 på kurs og konferanse-sidene eller via Min Side.

Leif Gunnar Rottem, kurs- og konferansekoordinator i Industri Energi, opplyser at OnsdagWeb1 er opprettet for å kunne fortsette det viktige arbeidet med kursing i en tid der reiser og smittevern hindrer vanlig kursaktivitet. -Jeg håper så mange som mulig melder seg på for å få faglig påfyll. Verden har endret seg og da måtte vi finne nye måter å møter våre medlemmer og tillitsvalgte, sier han.

Det første kurset begynner allerede onsdag 23. september. Der vil Håkon Bjerkeli, forbundssekretær HMS, snakke om verneombudsrollen i dag. Kurset er nå åpent for påmelding

Meld deg på!

Nyheter