Industri Energi lyser ut seks spennende stillinger

fredag 18. juni 2021
Industri Energi skal styrke bemanningen i forbundet og lyser nå ut seks spennende stillinger fordelt på de to hovedkontorene våre i Oslo og Stavanger.
Åshild
Åshild Egerdal, administrativ leder Industri Energi.

– Det er økt aktivitetsnivå i forbundet. Vi jobber hele tiden med å bli enda bedre på å tilby medlemmer og tillitsvalgte god service og riktig hjelp – når de trenger det. Derfor styrker vi bemanningen hos oss med flere faste stillinger, forteller Åshild Egerdal, administrativ leder i Industri Energi.

Industri Energi har nylig gjennomført en større organisasjonsendring der det blant annet har pågått kartlegging av arbeidsoppgaver og hvilket behov for bemanning forbundet har. Denne prosessen er grunnlaget for at forbundet nå lyser ut seks nye stillinger.

Spennende jobbmuligheter i både Oslo og Stavanger

De seks stillingene som er lyst ut er fordelt på arbeidslivs- og organisasjonsavdelingen vår, noen av dem på Oslo-kontoret og noen i Stavanger. Forbundet tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, med utviklingsmuligheter, et inkluderende arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer.

Egerdal håper mange vil søke på de ledige stillingene.

– Vi har et viktig samfunnsoppdrag, og det å jobbe i Industri Energi er både meningsfullt og viktig. I tillegg får man dyktige og hyggelige kollegaer, sier hun.

Følg lenkene nedenfor for mer informasjon om de ulike stillingene og hvordan du kan søke på dem.

Forbundssekretær/forhandler

Jurist

Fagansvarlig advokat

2 saksbehandlere

Organisasjonssekretær

 

 

Nyheter
  • Største industriinvestering på fastlandet på mange år

    -Boliden-konsernets beslutning om å investere 7 milliarder kroner i sinkverket sitt i Odda har historisk sus over seg. Dette er den største industriinvesteringen på fastlandet i Norge på mange år, sier Gard Folkvord, Industri Energis fagforeningsleder ved Boliden Odda.

  • Gledelig milliardinvestering ved Boliden Odda

    Konsernet Boliden har vedtatt å investere i en utvidelse av sinkverket Boliden Odda AS. Prosjektet vil føre til at verket i Odda i framtiden kan produsere 350 000 tonn sink i året. -Dette er et viktig signal om at globale industrikonsern har tro på industrien i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.