Industri Energi støtter de streikende pilotene i SAS

Monday 29. April 2019

Industri Energi støtter Norsk Flygerforbund og de streikende pilotenes kamp i SAS for forutsigbare turnusordninger og for tetting av lønnsgap.

Frode Alfheim
Industri Energi og forbundsleder Frode Alfheim gir de streikende pilotene full støtte i kampen for blant annet forutsigbare turnusordninger.

– Dette er en streik for rettferdige og forutsigbare bestemmelser om fritid med turnusordninger arbeidstakere kan leve med og for tetting av lønnsgap. Kampen for forutsigbarhet over arbeidstid og arbeidsplaner er en viktig sak for arbeidstakere både i luftfart og mange andre arbeidstakergrupper. Vi ønsker dere derfor lykke til i arbeidskampen deres. Stå på, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Industri Energi har i dag sendt støtteerklæring til de streikende pilotene i SAS.

Nyheter
  • -Ekstremt viktig at medlemmene engasjerer seg politisk

    -Jeg oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å engasjere seg politisk. Ta verv, påvirk politiske beslutningsprosesser, og få frem hvor viktig industrien er for å opprettholde og utvikle velferdssamfunnet, sier prosessoperatør Rune Krutå.

  • -Hver eneste dag på jobben er kjempespennende

    -Vi lærer noe nytt hver dag. Jeg har en kjempespennende jobb og er utrolig glad for å være med i forprosjektet medarbeiderdrevet innovasjon (MDI). Ledelsen gir oss et stort ansvar og får oss til å tenke kontinuerlige forbedringer i prosessen, sier operatør Elisandra Martinez (21) i GE Healtcare.