Industri Energi støtter de streikende i Norse Production på Sotra

fredag 15. september 2017

Medlemmene til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelforbund (NNN) som jobber på Norse Production har gått ut i streik i kampen for å få en tariffavtale. Industri Energi støtter de ansatte.

IMG_2508
NNN-organiserte på Norse Production på Sota (Foto: Jarle Wilhelmsen, NNN)

– Dette er en svært legitim streik, og vi støtter de ansattes rett til rettferdige lønns- og arbeidsvilkår, sier leder Frode Alfheim i Industri Energi.

Også samarbeidskomiteen NR Forum i Industri Energi støtter de NNN-organiserte.

– I 2017 er det uhørt at arbeidsfolk skal stå med lua i handa og bli nektet fundamentale rettigheter som retten til å organisere seg og retten til kollektive forhandlinger, sier de i en uttalelse.

Norse Production er et selskap som slakter og bearbeider laks for Sekkingstad AS. Industri Energi oppfordrer også andre til å støtte de streikende ansatte.

Nyheter
  • Ikke akseptabelt med gamle passasjerhelikoptre på norsk sokkel

    Aker BP oppfyller ikke oljeselskapenes egne retningslinjer om å bruke moderne helikoptre ved transport av passasjerer på sokkelen. –Det er ikke akseptabelt og vi ber nå selskapet anskaffe siste generasjons helikopter på Valhall-feltet, sier leder i LOs helikopterutvalg, Henrik Solvorn Fjeldsbø.

  • TFO-ordningen trygger arbeidsplasser og ringvirkninger

    -Gjennom konsesjonssystemet sikrer vi et jevnt og forutsigbart aktivitetsnivå, som igjen trygger arbeidsplasser og bidrar til ringvirkninger, skriver Industri Energi i et høringsinnspill om TFO2021.