Industri Energi inviterer politisk aktive medlemmer til samling

mandag 9. desember 2019
Industri Energi inviterer til politikersamling på forbundskontoret i Oslo den 11. mars 2020.
Barbro
Områdeleder Barbro Auestad i Industri Energi.

–  Vi vet at vi har en del medlemmer og tillitsvalgte som engasjerer seg politisk, og vi satser på å få til gode diskusjoner rundt nærings- og arbeidslivspolitikk på lokalt og nasjonalt plan, sier områdeleder Barbro Auestad i Industri Energi.

Industri Energi inviterer medlemmer som er politisk aktive i for eksempel kommunepolitikk, fylkesting, storting eller sameting, på samling.
Det kommer blant annet representanter fra forbundets valgte ledelse og nasjonale politikere.

Politikersamlingen er naturligvis partipolitisk uavhengig og alle politisk aktive medlemmer og tillitsvalgte er velkommen.

Forbundet dekker reise, overnatting og felles middag. Meld din interesse til på epost til Inger Hoff før 1. februar.

Nyheter
  • Meld deg på vårt offshore helikopterseminar

    LOs helikopterutvalg arrangerer 26. mars et offshore helikopterseminar på Sola der våre medlemmer kan få informasjon om hva utvalget jobber med og hva som foregår i offshore helikopterbransjen.

  • Bekymret over utvikling der beredskapsfunksjoner offshore knyttes til stilling

    Industri Energi var denne uka i møte med Petroleumstilsynet fordi forbundet er bekymret over en utvikling der flere selskaper i oljebransjen knytter bestemte beredskapsfunksjoner opp mot stilling. – Vi kan ikke akseptere at folk mister jobben fordi de ikke oppfyller de fysiske kravene som er knyttet til beredskapsfunksjoner, sier forbundssekretær Henrik Fjeldsbø.