LO-leder Hans-Christian Gabrielsen (53) er død

tirsdag 9. mars 2021

– Det er med dyp sorg vi mottok meldingen om at Hans-Christian er død, vi vil savne han sårt både som kollega og fagforeningskamerat sier forbundsleder Frode Alfheim.

Gabrielsen DSC_6183
Hans-Christian var glødende opptatt av norske industriarbeidsplasser. Arkivfoto fra Industrikonferansen i 2019. Foto: Atle Espen Helgesen.

Alfheim forteller at nyheten kommer som et sjokk på Industri Energi og mottas med dyp sorg.

Gabrielsen ble valgt til LO-leder på kongressen i 2017, etter fire år som nestleder. Han kom til vervet gjennom sitt virke i Fellesforbundet.

Hans-Christian har vært en solid og sterk støttespiller for Industri Energi og industrien i hele Norge.

Gabrielsen har gjennom det siste året jobbet utrettelig på vegne av alle LOs medlemmer og vært en bauta i arbeidet med å lose oss gjennom koronapandemien, det er vi i Industri Energi dypt takknemlige for.

 

Skriv en hilsen til minne om Hans-Christian Gabrielsen på LOs nettsider

Nyheter
  • Ikke akseptabelt med gamle passasjerhelikoptre på norsk sokkel

    Aker BP oppfyller ikke oljeselskapenes egne retningslinjer om å bruke moderne helikoptre ved transport av passasjerer på sokkelen. –Det er ikke akseptabelt og vi ber nå selskapet anskaffe siste generasjons helikopter på Valhall-feltet, sier leder i LOs helikopterutvalg, Henrik Solvorn Fjeldsbø.

  • TFO-ordningen trygger arbeidsplasser og ringvirkninger

    -Gjennom konsesjonssystemet sikrer vi et jevnt og forutsigbart aktivitetsnivå, som igjen trygger arbeidsplasser og bidrar til ringvirkninger, skriver Industri Energi i et høringsinnspill om TFO2021.