LO-leder Hans-Christian Gabrielsen (53) er død

tirsdag 9. mars 2021

– Det er med dyp sorg vi mottok meldingen om at Hans-Christian er død, vi vil savne han sårt både som kollega og fagforeningskamerat sier forbundsleder Frode Alfheim.

Gabrielsen DSC_6183
Hans-Christian var glødende opptatt av norske industriarbeidsplasser. Arkivfoto fra Industrikonferansen i 2019. Foto: Atle Espen Helgesen.

Alfheim forteller at nyheten kommer som et sjokk på Industri Energi og mottas med dyp sorg.

Gabrielsen ble valgt til LO-leder på kongressen i 2017, etter fire år som nestleder. Han kom til vervet gjennom sitt virke i Fellesforbundet.

Hans-Christian har vært en solid og sterk støttespiller for Industri Energi og industrien i hele Norge.

Gabrielsen har gjennom det siste året jobbet utrettelig på vegne av alle LOs medlemmer og vært en bauta i arbeidet med å lose oss gjennom koronapandemien, det er vi i Industri Energi dypt takknemlige for.

 

Skriv en hilsen til minne om Hans-Christian Gabrielsen på LOs nettsider

Nyheter
  • Største industriinvestering på fastlandet på mange år

    -Boliden-konsernets beslutning om å investere 7 milliarder kroner i sinkverket sitt i Odda har historisk sus over seg. Dette er den største industriinvesteringen på fastlandet i Norge på mange år, sier Gard Folkvord, Industri Energis fagforeningsleder ved Boliden Odda.

  • Gledelig milliardinvestering ved Boliden Odda

    Konsernet Boliden har vedtatt å investere i en utvidelse av sinkverket Boliden Odda AS. Prosjektet vil føre til at verket i Odda i framtiden kan produsere 350 000 tonn sink i året. -Dette er et viktig signal om at globale industrikonsern har tro på industrien i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.