LOfavør Innboforsikring: Nytt navn, utvidet dekning for mobil og nettbrett

fredag 21. desember 2018

LOfavør Kollektiv hjem skifter navn til LOfavør Innboforsikring fra 1. januar 2019. Det er fortsatt Norges beste innboforsikring, og er en del av ditt medlemskap. Det er også noen endringer i vilkårene, som utvidet dekning for mobil og nettbrett.

LOfavør-forsikringer
Foto: LOfavør.

Endringer på forsikringen din

Her er noe av det som utvides:

 • Alle fysiske skader på mobil og nettbret tsom som skyldes uhell, er dekket. Egenandelen blir 1 000 kroner.
 • En del av erstatningssummene blir høyere.
 • Små elektriske kjøretøy (som ikke kjøres fortere enn 20 km/t og som har vekt inntil 70 kg inkludert batterier) er nå dekket i vilkåret.
 • Forsikringen dekker skade på integrerte hvitevarer for de som bor i sameiet leilighet og borettslag (tidlige kun platetopp).

Her er noen nye unntak:

 • Du får ikke dekket gjenstander som du har tatt med fra utlandet hvis det er i strid med gjeldene toll- og avgiftsregler. Tidligere var det dekket med 6 000 kroner.
 • Vi innfører et nytt unntak for «innsjekket bagasje» (reiseforsikringen dekker dette).

Fullstendige vilkår finner du her (PFD)

Trygghet ikke bare på jobb

I over femti år har LO-familien og forbundene jobbet for å ta vare på medlemmene, også på hjemmebane. Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt.

LOfavør-innboforsikringen har siden slutten av 60-tallet gitt økonomisk trygghet til over 900 000 medlemmer.

Men visste du at det var en hard kamp for å få det til? Se og les historien her. 

Husk å blåse ut lysene!

Julen byr på ribbe og pinnekjøtt, glitrende juletrær og koselige kvelder med levende lys. Samtidig er dessverre også julen høytid for brann, med hele 50 prosent flere branner i desember enn ellers i året.

Ta vare på deg selv og de du er glad i – husk å blåse ut lysene i desember.

Vi ønsker deg en riktig god jul!

Slik melder du skade

Nyheter
 • Full seier mot Trinity i sak om lønn i oppsigelsestid – igjen

  Industri Energi har over lengre tid kjempet for at 17 av våre medlemmer skal få det de har krav på etter å ha blitt sagt opp fra cateringselskapet Trinity Nordic. Først vant vi i Stavanger tingrett høsten 2017. Så anket selskapet. Nå har vi vunnet igjen, i Gulating lagmannsrett.

 • Hvem fortjener årets organisasjonspris?

  Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.