LOs utdanningsfond forlenger fristen for søknader

torsdag 28. mai 2020

Søknadsfristen blir nå fleksibel slik at de som er rammet av Koronakrisen kan søke utover fristen som normalt er 15. mai.

Barbro Auestad

 

– Jeg håper at dette blir en prøveperiode for å teste muligheten for om løpende behandling kan bli standard, sier Auestad.

– For de som starter på vårsemesteret har søknadsfristen i mai slått skjevt ut. Spesielt for våre medlemmer som tar fagskoleutdanning og i private utdanningsinstitusjoner har det vært håpløst å planlegge så langt fram i tid.

Auestad forteller at medlemmer som har vært i Industri Energi i 6 mnd kan søke.

– Og at vi vil praktisere fleksibel søknadsdato for de med 6 mnd-3 års medlemsskap.  Dette er betydelig bedre enn standardreglene som er at for å få støtte fra LO utdanningsfond må du ha vært ordinært eller lærling-medlem i 3 år, sier hun.

De søkerne som har sendt inn søknad mellom 15. – 28. mai trenger ikke sende inn søknaden sin på nytt.

 

 

Søknadsskjema og retningslinjer finner du her.

LO sin omtale av saken. 

Nyheter
  • Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

    - Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

  • Klar tale fra industrilederne: Nå er det blodig alvor!

    -Dette er blodig alvor for bedriftene, de ansatte og lokalsamfunnene over hele landet, slo forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, sammen med lederne i Fellesforbundet, EL og IT forbundet, Norsk Industri og Energi Norge fast overfor statsrådene Tina Bru og Iselin Nybø torsdag.