BI

Studere? Med Industri Energi sin nye samarbeidsavtale med BI får du refundert 25 prosent av studieavgiften

mandag 5. oktober 2015

Industri Energi har inngått en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI. Avtalen innebærer at alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder vil få refundert 25 prosent av studieavgiften.

Stort studietilbud skreddersydd for «voksenstudenter»

Mange velger i dag å ta utdanning og fordype seg faglig etter å ha vært noen år i arbeidslivet. Enten om man begynner på høyskole og bachelornivå for første gang, eller allerede har en bachelorgrad og vil ta master. BI tilbyr også enkeltkurs man kan ta ved siden av jobb (det er altså ikke slik at du må ta en hel bachelor eller master).

BI legger godt til rette for nettopp videreutdanning og «voksenstudenter» gjennom BI Executive. Her kan man ta utdanning på deltid og med konsentrerte samlinger – sammen med andre som har erfaring fra arbeidslivet.

Gjelder fra høsten 2015 - både for deg som starter nå, eller allerede studerer på BI

Ordningen fungerer slik at dersom du har vært fullt betalende yrkesaktivt medlem i Industri Energi minst 6 måneder, vil du få refundert 25 prosent av studieavgiften.

Avtalen gjelder fra høstsemesteret 2015, enten du starter studiet da – eller fortsetter på et allerede påbegynt studieløp på BI.

Usikker på hvilken type utdanning som best? BIs studieveiledere hjelper deg

Det er mye å velge imellom, og man vil jo finne et kurs som passer så godt som mulig. Står du litt fast og lurer på hva du skal velge?

BI sine studieveiledere er eksperter på å finne frem til hva som kan passe for deg, ut i fra bakgrunnen din, interesser og hvilke ønsker og planer du har for fremtiden. De hjelper deg med å finner det kurset som passer best for deg.

Du treffer dem på tlf 464 10 020 eller e-post videreutdanning@bi.no

Slik søker du

BI har en egen side på sitt nettsted for Industri Energi sine medlemmer, med informasjon om tilbudet og søkeprosess.

I all enkelhet fungerer det slik at du:

  1. Finner frem til et kurs. Her finner du en oversikt over tilbudet på Executive-programmet (altså det som er tilpasset voksne/yrkesaktive studenter).
  2. Klikker på knappen «søk nå» på siden til det aktuelle kurset.
  3. VIKTIG: Legger inn Industri Energi sin søkekode 2015MM01.

Slik får du pengene

For å få refundert 25 prosent av studieavgiften, sender du en e-post til Tone Risan som jobber med regnskap i Industri Energi, med kopi av:

  1. akseptbrevet fra BI
  2. kopi av faktura/giro fra BI
  3. kvittering på betalingen
  4. Kontonummeret ditt

I e-postens emnefelt er det viktig at du skriver inn «BI søkekode 2015MM01 ditt navn» (altså at du skriver inn ditt fornavn og etternavn). Eksempel: BI2015MM01 Navn Navnesen

Fortsatt masterkurs det er mulig å få plass nå i høst

Vi er i oktober, og for mange vil nok denne avtalen først og fremst være relevant for studiestart til våren, eller et senere semester. Men, det er noen masterprogrammer som først starter opp i oktober og som det fortsatt er mulig å søke opptak til (hvis ikke annet er oppgitt, går kursene i Oslo):

Merk når det gjelder søknadsfrist for disse kursene: det er kort tid til oppstart og mulighet  for å søke vil stenges fortløpende. Det fungerer slik at søkeknappene på hvert enkelt kurs være oppe og tilgjengelige dersom det fortsatt er mulig å søke.

Husk at du kan søke Industri Energi om stipend i tillegg

I tillegg til å få refundert 25 prosent av studieregningen, minner vi om at du også kan søke forbundet om stipend på inntil 17.000 kroner i året (8500 kroner per semester). Mer informasjon om stipendordningen og hvordan du søker finner du her.

Til slutt, enten du blir student nå eller senere: lykke til!

Nyheter