Michal Jan Warecki er studentenes nye stemme i Industri Energi

mandag 3. oktober 2016

Under studentkonferansen, 2. oktober ble Michal Jan Warecki valgt til ny leder av studentutvalget til Industri Energi.

det-nye-studentutvalget
Det nye studentutvalget anno 2016, med leder Michal Jan Warecki foran i midten.

Søndag 2. oktober valgte deltakerne på Industri Energi sin studentkonferanse 2016 nytt studentutvalg og ny leder. Michal Jan Warecki overtar ledervervet etter Jan Godfrey.

Warecki er 20 år gammel og har vært 1. nestleder i ett år. Han har tidligere vært engasjert i ulike ungdomsorganisasjoner og studerer vanligvis kybernetikk og robotikk ved NTNU. Nå tar han en pause fra studiene og tar fatt på ledervervet i 2 år.

– Jeg takknemlig for tilliten studentutvalget har vist meg. Jan Godfrey har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp studentorganisasjonen. Nå vil jeg styrke medlemstilbudet og jobbe for studentrettigheter spesielt opp mot LO-kongressen og stortingsvalget neste år, sier Warecki.

Stort hjerte

Tidligere leder, Jan Godfrey møtte Michal Jan Warecki for første gang i fjor under en stand på NTNU. Han meldte seg inn i forbundet og har siden da vært veldig deltakende i studentarbeidet til Industri Energi, blant annet som 1. nestleder.

– Han har et stort hjerte og et brennende engasjement for studentpolitikk, sier Godfrey. Det har vært veldig gøy å jobbe med ham og jeg er helt trygg på at studentarbeidet er i gode hender. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en kjempejobb med å videreføre det arbeidet som jeg startet.

Se filmen fra studentkonferansen

Nyheter