Meld deg på Ungdomskonferansen 2015!

Spennende program på dagtid og skikkelig bra underholdning om kvelden.
Spennende program på dagtid og skikkelig bra underholdning om kvelden.

onsdag 19. august 2015

For tiende gang arrangerer Industri Energi sin populære ungdomskonferanse. Er du ung og medlem av Industri Energi kan vi garantere deg tre fantastiske dager sammen med 200 andre helgen 23.-25. oktober. Her er det rift om plassene, så meld deg på i dag.

Du vil ikke gå glipp av 200 deltagere på verdens beste ungdomskonferanse!

Meld deg på her

<!–

–>

Tre dager til ende

Ungdomskonferansen er for alle unge medlemmer i industri Energi, 23. – 25. oktober. I år som i fjor arrangeres den på Clarion Hotell & Congress Oslo Airport på Gardermoen.

Det er gratis å delta. Forbundet dekker reise og opphold samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser.

Les mer om konferansen om meld deg på her.

OBS! Skal du være med på forkonferanse sammen med klubb må du huske å skrive dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjema. Velg hotell fra den dagen forkonferansen begynner.

Valgdemokrati i praksis

Det er ungdomskonferansen som velger hvem som skal sitte i det sentrale ungdomsutvalget. Alle som skal på konferansen bør tenke grundig igjennom om de selv har lyst til å bidra i ungdomsutvalget eller om de vet om andre de har lyst til å foreslå. Leder av valgkomiteen er Ann Ørjebu, og hun kan nås på mobil 48 11 18 47.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om konferansen så ta kontakt medMaren MarieWilhelmsen, 1. nestleder Ungdomsutvalget på e: post: mmw@industrienergi.no eller sjekk ut pdf`en «Spørsmål og svar».

Spørsmål og svar om Ungdomskonferansen 2015