Nå starter landsmøte-debatten

fredag 27. desember 2019

Tillitsvalgte og medlemmer bør starte debatten nå, og Industri Energi har laget et debattopplegg som kan brukes i medlemsmøter, møter i klubbstyrene og så videre.

I starten av januar sendes det ut innkalling til landsmøtet til Industri Energis avdelinger. Her kommer også lenken til der forslagene skal sendes inn og en forklaring om hvordan dette gjøres.

Industri Energi har laget et debatthefte og en tilhørende PowerPoint som avdelingene kan bruke for å få i gang debatten på medlemsmøte/styremøte eller lignende. Disse blir sendt til avdelingene, men kan også lastes ned her.

Debatthefte PowerPoint

Debatthefte som PDF

Trykte debatthefter kan bestilles i nettbutikken vår

Landsmøtet er Industri Energis øverste organ, og her skal det vedtas føringer for forbundets arbeid de neste fire årene.

Viktige datoer

1. mai er siste frist for å sende inn forslag til landsmøtet. Forslagene vil bli behandlet av forbundsstyret, som kommer med en innstilling.

De lokale avdelingene med færre enn 50 medlemmer skal ha valgt representanter gjennom sine samarbeidskomiteer innen 1. juni.

Frist for å sende inn fullmakter for valgte representanter er 1. september.

Landsmøtet finner sted i Oslo den 20. til 23. oktober 2020

Nyheter
  • Meld deg på vårt offshore helikopterseminar

    LOs helikopterutvalg arrangerer 26. mars et offshore helikopterseminar på Sola der våre medlemmer kan få informasjon om hva utvalget jobber med og hva som foregår i offshore helikopterbransjen.

  • Bekymret over utvikling der beredskapsfunksjoner offshore knyttes til stilling

    Industri Energi var denne uka i møte med Petroleumstilsynet fordi forbundet er bekymret over en utvikling der flere selskaper i oljebransjen knytter bestemte beredskapsfunksjoner opp mot stilling. – Vi kan ikke akseptere at folk mister jobben fordi de ikke oppfyller de fysiske kravene som er knyttet til beredskapsfunksjoner, sier forbundssekretær Henrik Fjeldsbø.