Nå starter landsmøte-debatten

fredag 27. desember 2019

Tillitsvalgte og medlemmer bør starte debatten nå, og Industri Energi har laget et debattopplegg som kan brukes i medlemsmøter, møter i klubbstyrene og så videre.

I starten av januar sendes det ut innkalling til landsmøtet til Industri Energis avdelinger. Her kommer også lenken til der forslagene skal sendes inn og en forklaring om hvordan dette gjøres.

Industri Energi har laget et debatthefte og en tilhørende PowerPoint som avdelingene kan bruke for å få i gang debatten på medlemsmøte/styremøte eller lignende. Disse blir sendt til avdelingene, men kan også lastes ned her.

Debatthefte PowerPoint

Debatthefte som PDF

Trykte debatthefter kan bestilles i nettbutikken vår

Landsmøtet er Industri Energis øverste organ, og her skal det vedtas føringer for forbundets arbeid de neste fire årene.

Viktige datoer

1. mai er siste frist for å sende inn forslag til landsmøtet. Forslagene vil bli behandlet av forbundsstyret, som kommer med en innstilling.

De lokale avdelingene med færre enn 50 medlemmer skal ha valgt representanter gjennom sine samarbeidskomiteer innen 1. juni.

Frist for å sende inn fullmakter for valgte representanter er 1. september.

Landsmøtet finner sted i Oslo den 20. til 23. oktober 2020

Nyheter
  • Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

    - Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

  • Klar tale fra industrilederne: Nå er det blodig alvor!

    -Dette er blodig alvor for bedriftene, de ansatte og lokalsamfunnene over hele landet, slo forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, sammen med lederne i Fellesforbundet, EL og IT forbundet, Norsk Industri og Energi Norge fast overfor statsrådene Tina Bru og Iselin Nybø torsdag.