Nissene er på plass

Tuesday 20. December 2016

Mange gruer seg til å feire jul på jobb på sokkelen, borte fra familie og venner. Forhåpentligvis hjelper det litt med nisser og pakker på heliporten før avgang.

Resized_20161220_102944
NISSER: Bjørn Erik Poppe Thorsen og Frode Nirisen står klare med julegaver til dem som skal fly fra heliporten på Sola denne uken.

De siste årene har Industri Energi gitt en ekstra oppmerksomhet til dem som må reise ut like før julefeiringen starter. Mandag til onsdag denne uken har vi plassert gavmilde og blide nisser på heliportene på Flesland, Kristiansund og Sola. Vi gjør ikke forskjell på folk; alle som skal på jobb, får gaver av oss. Selv om de ikke er våre medlemmer.

Spesialrådgiver Sten Ove Jensen og OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen stiller opp med nisseluene med glede heliporten på Sola.

– Vi ønsker å gi arbeiderne en liten oppmerksomhet og vise at vi ikke har glemt dem. I pakken får de blant annet en hilsen, lue med logo og marsipansjokolade. I går delte vi ut 550 pakker og tallet blir nok det samme i dag også, sier Jensen.

Den vesle oppmerksomheten klarer nok ikke å døyve følelsen på å savne familie og venner i høytiden, men Industri Energi håper at det hjelper i alle fall litt.

– Jeg skal være nisse i to dager. Det er veldig kjekt! Jeg husker selv hvordan det var å jobbe offshore i juletiden tidligere. For meg var det helt forferdelig å være borte fra familien på den største familiedagen i året. Mens andre hadde med seg dress for å kle seg fint, var jeg mer deppa over å måtte jobbe. Jeg bare spiste og gikk på lugaren min etterpå. Jeg håper at det i alle fall hjelper litt når vi går dem en ekstra gave, sier Thorsen.

Nyheter
  • Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

    – Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

  • Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

    LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,25 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,32 prosent.