Norges beste innboforsikring er blitt enda bedre

torsdag 8. desember 2016

Som medlem hos oss er du automatisk dekket av Norges beste innboforsikring. Kollektiv Hjemforsikring har gitt medlemmene våre trygghet hjemme i over 50 år.

LOfavoer-Kollektiv-Hjem-innboforsikring_main_col

Er du klar over at innboforsikring er en del av medlemskapet ditt hos Industri Energi? Har du innboforsikring andre steder, er du dermed dobbelforsikret. Det er rett og slett å hive penger ut av vinduet! Si opp den andre forsikringen og slipp å betale dobbelt!

Dekker alt av innbo- og løsøre

I over 50 år har vår innboforsikring, Kollektiv Hjemforsikring, sikret trygghet i hjemmene til medlemmene våre. Ordningen er Norges beste! Den dekker alt du har av innbo- og løsøre i hjemmet ditt. Med dette mener vi at «innbo er ting en normalt tar med seg ved flytting». Dermed gjelder ikke integrererte varer. Her er det ingen øvrig forsikringssum.

Les mer om Kollektiv Hjemforsikring

Når skaden er ute

Forsikringen dekker også skade ved brann, vann og tyveri. Enkeltgjenstander og samlinger er forsikret med inntil 300.000 kroner. Det samme gjelder smykker og gull. Eier du gjenstander eller samlinger til over denne verdien, anbefales det å tegne tilleggsforsikringer for disse.

Matvarer som får skader på grunn av utilsiktet temperaturendring, dekkes også. Videre inneholder forsikringen dekning av også tyveri, sykkel, uhellsdekning, ved flytting, rettshjelp og ansvarsdekning, og ID-tyveri.

Forsikringen dekker typiske uhell i hjemmet, det vil si tilfeldig og fysisk skade ved at ting blir revet ned, velter eller lignende. Egenandelen er lav i forhold til det som er vanlig i markedet. Den ligger på 3.000 kroner ved skade. I tillegg til inneholder forsikringen en kaskodekning (uhellsdekning). Dermed er PC, mobil og nettbrett dekket, også utenfor hjemmet men kun innen Norden.

Endringer fra 2017

Flere endringer skjer fra 1. januar 2017. De vil gjøre våre gode forsikring enda bedre! Dette er noen av endringene:

  • Det er ikke lenger aldersfradrag på gjenstandene dine dersom du har totalskade på ditt innbo.
  • Forsikringssummen for sanering av Veggdyr er økt til 50.000 kroner.
  • Bedre erstatning for smykker og edelt metall som du har anskaffet brukt.
Nyheter
  • Ikke akseptabelt med gamle passasjerhelikoptre på norsk sokkel

    Aker BP oppfyller ikke oljeselskapenes egne retningslinjer om å bruke moderne helikoptre ved transport av passasjerer på sokkelen. –Det er ikke akseptabelt og vi ber nå selskapet anskaffe siste generasjons helikopter på Valhall-feltet, sier leder i LOs helikopterutvalg, Henrik Solvorn Fjeldsbø.

  • TFO-ordningen trygger arbeidsplasser og ringvirkninger

    -Gjennom konsesjonssystemet sikrer vi et jevnt og forutsigbart aktivitetsnivå, som igjen trygger arbeidsplasser og bidrar til ringvirkninger, skriver Industri Energi i et høringsinnspill om TFO2021.