Ny BP-klubb med 30 medlemmer

Air BP leverer hovedsaklig flybensin til militæbasene i Norge
Air BP leverer hovedsaklig flybensin til militæbasene i Norge

fredag 10. april 2015

BP – Air BP – har tatt over flybunkring fra Statoil Fuel & Retail . I den forbindelse har 30 ansatte i BP dannet en ny klubb med 30 medlemmer.

Det foreløpige navnet er BP-klubben. Hovedtillitsvalgt er Tore Stallvik.

-Det var 59 ansatte som ble med over til Air BP. Av ulike årsaker endte vi opp med at 30 medlemmer ble organisert i Industri Energi. Overgangen har gått greit. I prosessen med å danne den nye klubben har vi fått god assistanse av Christopher Birknes i forbundet sentralt, sier han.

 

Flybensin

Det er primært militærbasene Air BP betjener med flybensin. De ansatte er lokalisert på Rygge, Bardufoss, Bodø, Ørland, Andøya, Evenes og Alta. Stallvik arbeider på Ørland, hvor den nye hovedflybasen for Forsvaret er i ferd med å bygges opp.

-Vi er seks ansatte for øyeblikket innen flybunkring. Jeg regner med at det vil være behov for flere ansatte etter hvert som aktiviteten øker på hovedflyplassen, sier han.

 

Optimisme

Ørland kommune er i en rivende utvikling. En rekke nyetableringer i næringslivet skjer i Fosen-regionen. Nevnes kan blant annet fiskeforfabrikken til Marine Harvest med 50 ansatte som ble åpnet i nabokummen Bjugn i fjor.

-Det er optimisme i regionen. Jeg tror at næringslivet lokalt vil få mange oppdrag i forbindelse med den videre utbyggingen av hovedflybasen, sier Tore Stallvik.