Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå

onsdag 2. juni 2021

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå (05-21). I denne utgaven kan du lese at Industri Energi og en rekke samarbeidende organisasjoner har lansert en plattform for en framtidsretta energi- og industripolitikk. Hensikten er å bidra med løsninger som forener økt industrisatsing på land og sokkel med klimamålene.

OA5 kopi

Du kan lese:
*Oljeserviceoppgjøret er i havn. Les hva de ansatte innen bransjen får i lønnsøkning.

*Brudd i forhandlingene i riggoppgjøret, fare for streik.

*Jobber iherdig for å beholde 200 riggansatte i selskapet

* Ledelsen i Equinor har ansvar for brannene på Melkøya og Tjeldbergodden

Trykt versjon kan bestilles gratis i nettbutikken eller lastes ned her. På grunn av smitteverntiltak offshore og ved kontorene, blir ikke Oljearbeideren sendt ut til klubbene som normalt.

Tillitsvalgte oppfordres å ta utskrift og henge Oljearbeideren på oppslagstavler.

Nyheter
  • Største industriinvestering på fastlandet på mange år

    -Boliden-konsernets beslutning om å investere 7 milliarder kroner i sinkverket sitt i Odda har historisk sus over seg. Dette er den største industriinvesteringen på fastlandet i Norge på mange år, sier Gard Folkvord, Industri Energis fagforeningsleder ved Boliden Odda.

  • Gledelig milliardinvestering ved Boliden Odda

    Konsernet Boliden har vedtatt å investere i en utvidelse av sinkverket Boliden Odda AS. Prosjektet vil føre til at verket i Odda i framtiden kan produsere 350 000 tonn sink i året. -Dette er et viktig signal om at globale industrikonsern har tro på industrien i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.