Ny utgave av Oljearbeideren

tirsdag 6. juli 2021

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå (06-21). I denne utgaven kan du lese at forbundsleder Frode Alfheim og leder i Ekofisk-komiteen har besøkt Ekofisk for å markere 50 år med oljeproduksjon på norsk sokkel. Du kan også lese at forbundet følger virksomhetsoverdragelsen av «Maersk Inspirer» tett og lese om resultatet av årets lønnsforhandlinger på flyteriggavtalen.

OA6 21 kopi

I denne utgaven kan du kan lese:

*50 år med produksjon på Ekofisk

*Skal sørge for at virksomhetsoverdragelsen til Repsol skjer i ryddige former

*Oljebransjen ser lyst på framtiden

*Oljepakken har sikret aktivitet og arbeidsplasser

* Enighet i lønnsoppgjøret for flyteriggansatte

Trykt versjon kan bestilles gratis i nettbutikken eller lastes ned her. På grunn av smitteverntiltak offshore og ved kontorene, blir ikke Oljearbeideren sendt ut til klubbene som normalt.

Tillitsvalgte oppfordres å ta utskrift og henge Oljearbeideren på oppslagstavler.

 

Nyheter
  • Største industriinvestering på fastlandet på mange år

    -Boliden-konsernets beslutning om å investere 7 milliarder kroner i sinkverket sitt i Odda har historisk sus over seg. Dette er den største industriinvesteringen på fastlandet i Norge på mange år, sier Gard Folkvord, Industri Energis fagforeningsleder ved Boliden Odda.

  • Gledelig milliardinvestering ved Boliden Odda

    Konsernet Boliden har vedtatt å investere i en utvidelse av sinkverket Boliden Odda AS. Prosjektet vil føre til at verket i Odda i framtiden kan produsere 350 000 tonn sink i året. -Dette er et viktig signal om at globale industrikonsern har tro på industrien i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.