Registrerer diskusjonen rundt iskanten, men vårt standpunkt står fast

onsdag 29. januar 2020

-Vi registrerer den politiske diskusjonen som går rundt iskanten i Barentshavet. Men vårt standpunkt står fast: Iskanten er dynamisk og det skal være en sone mellom iskanten og petroleumsaktivitet. Utover det så avventer vi den reviderte forvaltningsplanen for Barentshavet som skal legges fram av regjeringen i løpet av året. Når vi har satt oss inn i den skal vi være aktive i diskusjonene både med regjeringen og opposisjonen. Det sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Nyheter
  • Norsk sokkel tar en lederrolle innen lavutslipp-petroleumsaktivitet

    -Vi legger nå forholdene til rette for at norsk sokkel kan sette seg i førersetet globalt i forhold til å drive petroleumsvirksomhet med svært lave klimautslipp. Det vil både trygge arbeidsplasser og skape nye, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

  • 15 år med Sikorsky S92 på norsk sokkel

    Det er i dag 15 år siden Sikorsky S92 fløy sin jomfrutur med passasjerer fra Flesland til plattformer i Tampen-området. LO og Industri Energi spilte en viktig rolle for å få S92 til norsk sokkel. Det har i ettertid vist seg å være et godt valg for våre medlemmer.