Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

tirsdag 8. september 2020

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

FB_logo_bilde

Vennligst gå inn på Min Side og sjekk at kontaktinformasjonen vi har på deg stemmer. Da vil du få tilsendt informasjon når noe skjer i forbindelse med forhandlingene på din overenskomst. Hvis noe ikke stemmer, bruk endre-knappen nederst for å oppdatere informasjonen din.

Bruk to minutter og vær klar når din tariffavtale skal forhandles.

Vær særlig oppmerksom på at vi i tilfelle uravstemning vil sende sms. Derfor trenger vi mobilnummeret ditt. Merk også at utenlandske nummer må registreres med 00/+ foran landets retningsnummer (feks for Storbritannia  0044MOBILNUMMER  evt +44MOBILNUMMER).

Nyheter
  • Ikke akseptabelt med gamle passasjerhelikoptre på norsk sokkel

    Aker BP oppfyller ikke oljeselskapenes egne retningslinjer om å bruke moderne helikoptre ved transport av passasjerer på sokkelen. –Det er ikke akseptabelt og vi ber nå selskapet anskaffe siste generasjons helikopter på Valhall-feltet, sier leder i LOs helikopterutvalg, Henrik Solvorn Fjeldsbø.

  • TFO-ordningen trygger arbeidsplasser og ringvirkninger

    -Gjennom konsesjonssystemet sikrer vi et jevnt og forutsigbart aktivitetsnivå, som igjen trygger arbeidsplasser og bidrar til ringvirkninger, skriver Industri Energi i et høringsinnspill om TFO2021.