Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

tirsdag 8. september 2020

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

FB_logo_bilde

Vennligst gå inn på Min Side og sjekk at kontaktinformasjonen vi har på deg stemmer. Da vil du få tilsendt informasjon når noe skjer i forbindelse med forhandlingene på din overenskomst. Hvis noe ikke stemmer, bruk endre-knappen nederst for å oppdatere informasjonen din.

Bruk to minutter og vær klar når din tariffavtale skal forhandles.

Vær særlig oppmerksom på at vi i tilfelle uravstemning vil sende sms. Derfor trenger vi mobilnummeret ditt. Merk også at utenlandske nummer må registreres med 00/+ foran landets retningsnummer (feks for Storbritannia  0044MOBILNUMMER  evt +44MOBILNUMMER).

Nyheter
  • Jubel på Husnes: Tolv års vinter i B-hallen er over

    Tirsdag morgen kl. 09:50 kunne jubelen slippes løs på Hydro Husnes. Da ble de første ovnene i B-hallen endelig startet, etter å ha stått nedstengt og kalde i nær tolv år.

  • Meklingen med Axpeak er avlyst

    Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.