Har du sjekket sommerrabattene dine?

fredag 9. juni 2017

Medlemmer i Industri Energi får en rekke rabatter gjennom LOfavør som kan gjøre sommeren både gladere og enklere, enten om du vurderer å besøke fornøyelsespark eller trenger leiebil.

13442639_10154156946906878_6347940207760976217_o
Tusenfryd er en populær park å besøke om sommeren.

Om få uker starter årets sommerferie. Er du blant dem som kan tenke deg å dra til Tusenfryd og Sommarland i Bø i løpet av sommer? Som medlem i Industri Energi, får du gode rabatter når du besøker parkene. Bø Sommarland åpnet for sesongen 3. juni og har Norges eneste utendørs vannaktivitetspark. Rabatten gjelder for hele familien, det er ingen begrensning på antall billetter du kan kjøpe.

Rabatten får du ved å oppgi rabattkoder i rabattkodefeltet på bestillingssiden til Bø Sommarland. For å være sikker på at du gjør det riktig, kan du bestille og følge instruksjonene via LOfavør sin produktside. Billettene må forhåndsbestilles, og rabatten gjelder åpen billett som kan benyttes når du selv ønsker.

Les også om hvordan du går fram for å bestille billetter med rabatt for besøk på Tusenfryd.

Frister det heller med god musikk?

Notodden Bluesfestival 2013
I august er det duket for årets bluesfestival på Notodden.

Du får også 20 prosent rabatt på både dagspass og festivalpass på Notodden Bluesfestival. I år fyller festivalen 30 år og kan friste med noen av bluesens største navn i august. Buddy Guy er kjent som en av de ikoniske bluesgigantene. Han mottok nylig nok en Grammy for beste bluesalbum. Du kan også oppleve blant annet Little Steven & The Disciples Of Sou, Beth Hart og Kenny Wayne Shepherd. Du bør også få med deg Solidaritetskonserten Somliga går med trasiga skor søndag 6.august. Konserten i år med med Bjørn Eidsvåg er den største satsingen så langt i denne rekken av solidaritetskonserter.

Her kan du lese mer om årets program og hvordan du får rabatten ved bestilling.

Spar penger på Sydenreisen!

Feriereiser-banner_main_col
Charterturer til Sør-Europa går aldri av moten. Gjennom LOfavør kan du kose deg på ferien til en litt billigere penge.

Du vurderer kanskje å bestille deg charterreise i sommer? Gjennom LOfavør kan du spare penger på populære reiser fra reiseselskapet Ving. Som medlem får alltid 500 kroner i rabatt ved bestilling på alle reiser. Eneste unntak er fotballreiser. Du kan også gjøre endringer i etterkant uten at det koster noe ekstra. Endringen av charterreisen kan skje én gang, inntil 42 dager før avreise. Dette gjelder for eksempel navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, hotell eller om romtype, datoendring og forandring av feriens varighet. Det eneste du ikke kan gjøre er å avbestille ferien i sin helhet.

Nyheter