SpareBank 1 og DNB etablerer nytt skadeforsikringsselskap. Ingen betydning for deg som medlem i Industri Energi

fredag 4. januar 2019

Sparebank 1 Skadeforsikring leverer forsikringer du har som medlem i Industri Energi, blant annet innboforsikringen. Ved nyttår fusjonerte Sparebank 1 og DNO skadeforsikringsselskapene sine til ett selskap, Fremtind. Inntil videre er det ingen endringer du som medlem trenger å tenke på. Prisene er uendret og du melder skade på samme måte som før.

Forsikringene du har som medlem hos oss inngår i LOfavør-pakka, som for eksempel LOfavør Innboforsikring. LOfavør-forsikringene leveres og administreres av Sparebank 1.

Kundeforholdet ditt til SpareBank 1 gjennom LOfavør blir som før, og du kommer til å merke minimalt til denne sammenslåingen.

Du melder fortsatt skade på meldskade.no, eller du kan ringe 915 02 300.

Før jul meldte vi om en annen endring i forsikringene. 1. januar fikk innboforsikringen nytt navn, fra LOfavør Kollektiv hjem til LOfavør Innboforsikring. Noen av vilkårene ble også endret, som at dekningen for mobil og nettbrett utvides.

Lurer du på noe?

Nyheter
  • Full seier mot Trinity i sak om lønn i oppsigelsestid – igjen

    Industri Energi har over lengre tid kjempet for at 17 av våre medlemmer skal få det de har krav på etter å ha blitt sagt opp fra cateringselskapet Trinity Nordic. Først vant vi i Stavanger tingrett høsten 2017. Så anket selskapet. Nå har vi vunnet igjen, i Gulating lagmannsrett.

  • Hvem fortjener årets organisasjonspris?

    Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.