Ingen streik i Force Technology

torsdag 2. november 2017

Industri Energi og Force Technology kom til enighet tirsdag kveld. – Jeg er fornøyd med at vi kom til enighet og at oljeserviceavtalen blir innført i bedriften, sier OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen i Industri Energi.

Bjørn Erik Poppe Thorsen
Bjørn Erik Poppe Thorsen.

Partene var i mekling hos kretsmekleren i Oslo i åtte timer før man ble enig om at oljeserviceavtalen skal gjelde for Industri Energi sine medlemmer i Force Technology.

Tariffavtale betyr at de ansatte har bedre forutsigbarhet, ordnede lønnsforhandlinger, deltakelse i avtalefestet pensjonsordning (AFP) og ordningen med tap av helsesertifikat.

Avtalen innebærer også at hovedavtalens bestemmelser for tillitsvalgte skal gjelde.

Poppe Thorsen gir honnør til bedriftens opptreden under meklingen.
– Bedriften var hele tiden ryddig og løsningsorientert, sier han.

Nyheter
  • Ikke akseptabelt med gamle passasjerhelikoptre på norsk sokkel

    Aker BP oppfyller ikke oljeselskapenes egne retningslinjer om å bruke moderne helikoptre ved transport av passasjerer på sokkelen. –Det er ikke akseptabelt og vi ber nå selskapet anskaffe siste generasjons helikopter på Valhall-feltet, sier leder i LOs helikopterutvalg, Henrik Solvorn Fjeldsbø.

  • TFO-ordningen trygger arbeidsplasser og ringvirkninger

    -Gjennom konsesjonssystemet sikrer vi et jevnt og forutsigbart aktivitetsnivå, som igjen trygger arbeidsplasser og bidrar til ringvirkninger, skriver Industri Energi i et høringsinnspill om TFO2021.