Fjordkraft-medlemsfordelen vår har blitt enda bedre

tirsdag 4. juli 2017

1. juli ble Industri Energis strømavtale med Fjordkraft enda bedre. Trippelgarantien utvides og fastbeløpet reduseres.

Torbjørn
Avdelingsleder Torbjørn Teigland i Industri Energi

Samarbeidet mellom Industri Energi og Fjordkraft ble lansert i oktober 2011. Trippelgaranti er en sentral del av tilbudet til Industri Energis medlemmer. Med Trippelgaranti slipper du strømregning i inntil seks måneder dersom du blir arbeidsledig eller syk. Da dekkes inntil 5.000 kroner i måneden. Trippelgaranti dekker også egenandelen med inntil 4.000 kroner dersom elektronisk inventar ødelegges som følge av lynnedslag, overspenning eller elektriske feil. Forsikringen får du kostnadsfritt de fire første månedene etter bestilling. Deretter koster den 1,50 kroner dagen. Det er ingen bindingstid på forsikringen.

Til nå har garantien dekket strømforbruket, men ikke nettleien. Fra 1. juli ble dette endret til også å gjelde nettleien fordi flesteparten av privatkundene har både strøm og nettleie på faktura fra Fjordkraft. Dermed blir dekningen betydelig bedre. Endringen gjelder både for eksisterende kunder med Trippelgaranti tilknyttet strømavtalen, og for nye kunder. Dersom du ikke allerede har Trippelgaranti men ønsker dette, ta kontakt med kundesenteret på telefonnummer 06100.

Les mer om Fjordkraft-strømfordelen her 

– Trippelgarantien er en grei trygghet for våre medlemmer. Vi er godt fornøyde med samarbeidet med Fjordkraft, som har vist seg å være en rimelig og god leverandør av billig strøm. Vårt krav er at prisen alltid skal være blant de tre billigste i landet. Fjordkraft ligger stort sett på andreplass i Norge, sier avdelingsleder Torbjørn Teigland i Industri Energi.

Fastbeløpet på strømavtalene til Industri Energi reduseres også fra 1. juli, fra 29 kroner til 24 kroner (summen inkluderer moms). Prisendringen gjelder for alle eksisterende kunder på «Industri Energi Topp 3 Garanti» og «Industri Energi Strøm til Innkjøpspris».

 

Nyheter